112 Ajutor…e cineva in casa mea…la mine-n dormitor!!!

0

Ma trezesc din cauza zgomotului…eu dorm singura si totusi cineva sforaie langa mine. Vad un barbat pe jumatate gol in patul meu. Primul gand :” Doamne ce-am facut?”
… momentele din intuneric mi se deruleaza in minte ca un film prost cu final fericit totusi…nu am facut nimic. Am mimat iubirea si ne-am oprit la timp, nu a mai fost cazul sa mimam si orgasmul.
Ma uit la el si mi-e mai strain decat strainul vechi. Doarme inca. Vreau sa se trezeasca si sa plece, nu-i vreau mirosul pe perna mea, nu-i vreau imaginea pe patul meu. Nu-l vreau si el doarme…nu stie!
Ce dracu face asta aici? Cine e si cine l-a invitat?
Aaaa,eu l-am rugat sa vina. Voiam sa experimentez singuratatea in doi. Franturile din poveste, trag concluzia : nu-mi place singuratatea deloc, nici in doi nici in mai multi.
De de doarme atat?  Ce somn profund ! Poate viseaza ca il trezeste cineva si ii spune ca e cazul sa plece, ca nu e vrut aici.
Apoi, se trezeste pe bune, imi spune pe nume, si-si da seama ca a visat caci ii zambesc si il intreb daca ii e foame.
Nu-l vreau pe barbatul din patul meu si sunt sigura ca nu crede in vise, desi visul asta i-a soptit adevarul : Singuratatea, e o tarfa frumoasa pe bani putini, din care adesea ma infrupt mai cu pofta decat am facut-o in el vreodata.


Share.

About Author

Niciun comentariu

  1. Iris, a spune ca singuratatea nu te satisface e exact cum ai spune ca tu nu te multumesti pe tine…siguratatea e perioada ta cu tine !

  2. cu singura diferenta ca eu si nimeni altcineva nu poate spune despre mine ca sunt o tarfa, nefiind una. sa fie atunci o tarfa o perioada a cuiva cu eul lui ? nu prea cred…

  3. Of…n-ai inteles conceptul de tarfa aici…n-o lua adliteram, ma refeream la tarfa ca la aducatoare de placeri…deci perioada cuiva cu eul sau este o placere.

  4. Nasol indeed. Tarfele nu mi se par aducatoare de placeri, ci mai degraba cautatoare de placeri, daca vrei… Am inteles conceptul de tarfa privit din alta perspectiva, nu cea idealizata si adusa in prim-plan. Stii ce se spune, nu conteaza ce motive are, ramane ceea ce este. Singuratatea ar tb sa fie o placere numai in momentul in care este dorita, asemeni unui copil. Daca este impusa, devine un cosmar.

Leave A Reply