O femeie nu pleacă atunci când devine greu. Pleacă atunci când, alături de el, devine singură.

2

Nu pleacă pentru că ai înșelat-o sau pentru că ai uitat de aniversarea voastră. Nu pleacă pentru că nu i-ai oferit cadouri sau pentru că un altul i-ar oferi mai mult. O femeie poate ierta multe atunci când iubește. A învățat sa ierte trădarea și să creadă în tine când nu ii dai niciun motiv să o facă. A învățat să renunțe la dorințele ei în schimbul prezentei tale. A început să te iubească mai mut decât se iubește pe ea…
Ti-ar accepta orice mai puțin nefericirea lângă ea.
Nu e o problemă că ești plecat prea des ci că în timpul ăla în care lipsești nu îți dorești sa-i fii alături, ca nu ești plecat pentru că trebuie ci ești plecat pentru că vrei. O doare dorința ta de a sta departe pentru a îți fi bine. O doare că zâmbetele tale doar alții le mai vad. Te vede mai plictisit de ea în fiecare zi și începe să se dea peste cap sa  te facă să o vezi din nou ca pe un motiv de bucurie. Te enervează agitația ei, te face sa vrei să pleci și mai des fără să te întrebi de ce se schimbă.
Evenimentele la care trebuie să participați amândoi devin o obligație, o favoare pe care i-o faci și pe care într-un final nu ți-o mai cere. Începe să meargă singură găsindu-ți scuze pentru care nu te afli acolo. Nu mai ai chef nici sa vezi un film cu ea și nici prin cap nu îți trece să o însoțești în bucătărie să gătiți împreună. Ea s-a resemnat intre timp și e din nou liniște. In liniștea asta tu continui să o ignori și ea învață să facă totul singură.

Ești mulțumit! Ai o menajeră și o bucătăreasă cu normă întreagă, care nu îți cere nimic…pur și simplu se bucură că ești acolo din când în când !
Trece printr-un moment greu și ar avea nevoie de cineva alături. Tu nu ai chef de smiorcăielile ei căci oricum nu se plânge de ceva important. Atunci învață să treacă și peste durere tot singură.
Într-o zi vii acasă și ea îți spune ca s-a terminat. Asa din senin, din punctul tău de vedere!
Începi cu acuzele … că pleacă fix când aveți un moment mai dificil, că pleacă acum când vă e mai greu, și într-un final că pleacă pentru că e o curvă și și-a găsit pe altcineva în timp ce tu munceai pentru voi !
Nu vezi problema de ansamblu și nu vezi cât de departe ești de adevăr gândind așa. Iti e mai simplu să o scoți vinovata decât să recunoști că a fost extrem de răbdătoare așteptând atât de mult timp să o iubești înapoi.
Nici acum, în ultimul moment, nu ești în stare să ii spui că o iubești și că vrei să construiți ceva împreuna.Nici acum nu ai un cuvânt frumos pentru ea sau promisiunea că vei schimba tristețea din ochii ei.
O femeie nu pleacă atunci când devine greu ci atunci când realizează că e singură de fapt!


Share.

About Author

2 comentarii

  1. deci o femeie pleaca pentru ca barbatul e de vina , normal.asta spune o femeie. daca intrebi un barbat iti va spune invers. dar de iubire nu fuge nimeni. multi oameni confunda posesivitatea si dorinta cu iubirea. iubirea ofera neconditionat . articolul asta e un mare bullshit.

Leave A Reply