Scrisoare

18

Iubitule,

Îți scriu din patul lui, din patul ce-mi vindecă rănile pe care le lasă patul nostru in urmă. Te întrebi de ce îţi scriu de aici?  Îți scriu sa împart bucuria cu tine, asa cum le împărteam noi pe toate cele ce ne apasau sau bucurau.  Îți scriu sa-ti spun ca a fost minunat sa nu fiu invizibila o noapte, după atâtea nopți in care am încetat să exist si am adormit suspinand in patul nostru.
Aveam nevoie sa fiu ținută in brațe cu drag si dorinţă, nu numai din obisnuinta si obligatie. Aveam nevoie sa simt dorinţă in trupul celui ce m-atinge si sa îmi amintesc cat de frumoasa sunt de fapt.  Aveam nevoie sa fiu vie iar, sa fiu una din femeile ce le primești in pat, nu doar cea care va fi acolo si mâine, asa ca poți pentru totdeauna, azi sa nu o vrei… Stii cate nopți am sperat sa ma vezi?  Stii in cate nopți m-am aşezat timid lângă tine si mi-am dorit sa fiu una din ele,din cele pe care le iubești câteva ore?  Una al cărei corp îţi trezește părțile adormite lângă mine?
Ai uitat de femeia din patul tău, ai uitat de femeia ta in timp ce ii povesteai cate calități are următoarea ta placere de moment.  Azi noapte,eu am fost plăcerea cuiva! In patul asta eu am fost motorul dorintei!

Corpul meu sub atingerea lui invia, tremura , si îmi amintea ca imi datorez asta,ca merit asta, ca am cersit prea mult mana ta in timp ce altele stăteau intinse către mine.
Iubitule, îţi scriu din patul lui,trezita dimineața, trezită la viaţă… Am sa vin acasă curând, am sa vin in patul nostru si sper sa îl găsesc fierbinte ca pe-al lui, sper sa îl fi încălzit vreo femeie azi noapte,caci si patul nostru merita iubire… Nu mai uita de femeia ta, nu o mai aseza la cozi interminabile caci s-ar putea pana ii vine rândul sa piarda „banii” de „produse” pe drum.
Nu ma uita iubitule, caci peste noapte, doar eu stau, ele pleacă!  Ajută-mă să-ti scriu din patul nostru!


Share.

About Author

18 comentarii

 1. Foarte frumos…. dar trist…. inteleg sentimentul… stiu cum este sa fi invizibilă langa el…. foarte frumos,

   • Si barbatul inseala din aceleasi motive . Femeia care nu intelege asta ,ea este o „vaca ” ,asa cum spune despre barbat ca e ” porc ” . In momentul in care iubesti nu ai cum sa te plictisesti de corpul persoanei iubite. Doar atingerea ei iti da viata . Unde e monotonie , nu mai e iubire , iubirea pe langa multe altele inseamna si pasiune .

 2. Dulcianu Florin on

  Mai bine se numea Scrisoarea unei curve! Dacă ai o problemă în cuplu sau familie o rezolvi vorbind cu respectivul/ respectiva, dacă nu se rezolvă te desparţi dacă este cazul! Nu să-ţi rupi fundul cu alţii!

   • Ti-am lasat doua comentarii, de ce nu le-ai publicat? Nu mai fiti curve! Daca nu va e bine in relatie, plecati! Dar nu va futeti cu sotul de mana! Nu jucati la doua capete, ca s-ar putea sa ramaneti si „batute si futute si cu banii luați”.

   • Absolut de acord cu ce a spus Florin. Sa nu se înțeleagă greșit. Si daca el „isi rupe penisul” cu altele, nu e o soluție sa-si si rupa si ea „pasa”. E ca si cum ai raspunde la violenta cu violenta. Fata din poveste e doar o curva.

 3. Ce mizerie. Cu tot cu subintelesurile ei. Vorba lui Florin „Scrisoarea unei curve”. Femeia are si ea gura poate sa vorbeasca problemele nu sa faca pe ignoranta si dupaia sa zica ca barbatul de langa ea e vinovat, apoi drept scuza sa se rupa prin patul altora. Exista varianta comunicarii, lucru pe care femeile il evita prin orice mijloace, mai ales in situatia face-2-face. De as prinde-o in locul lui, sa fi auzit ca s-a intamplat de mai multe ori si sa nu imi fi spus nimic, sau pur si simplu sa aflu, ar vorbi la telefon cu mana cealalta, iar individul daca ar stii, asemenea si el

 4. Avem aici inca o dovada ca barbatii din Romania sunt limitati, da dragilor, sunteti niste animale carora le pasa doar de persoana voastra si atat. In opinia unora femeia trebuie sa fie supusa barbatului, sa aiba grija de casa, sa stea la cratita si daca este posibil sa faca si bani, iar ca drept rasplata daca doar indraznim sa spunem ca suntem obosite voi fugiti la altele disponibile si care au timp doar ptr ele, iar daca se intampla sa avem o zi mai usoara si sa va dorim langa noi, voi ce faceti? Va faceti doar datoria de barbat, insa nu va intereseaza daca noi ne simtim bine sau nu. Femeile nu sunt curve, poate ca s-au saturat la un moment dat de reprosurile, arogantele si posesivitatea vostra! ”Domnilor”, femeia nu este proprietatea vostra! Femeia este o fiinta rationala, libera sa iubeasca asa cum isi doreste si uneori o proasta ptr ca iarta de prea multe ori!

Leave A Reply