Dacă nu o să mă suni, o să înțeleg. Dacă o să te uit, o să înțelegi…

0

Şi, totuşi, ştiu că o vei face… ştiu că mă vei suna şi că îţi voi răspunde. Să nu te laşi păcălit căci nu îţi va răspunde femeia care te iubeşte ci femeia care te-a iubit!
Îţi voi răspunde la telefon ţie ca oricui altcuiva. Nu vei mai fi cel care îmi făcea inima să tresalte atunci când suna. Vei fi egal cu băiatul de la teleshop care îmi face o ofertă. Culmea e că şi tu tot pentru o ofertă vei suna. Vei suna să îţi oferi iubirea pe care nu ai putut să o dai atunci căci erai prea ocupat să o împrăştii în mai multe părţi.

Când mă vei suna, mă vei suna pentru că mă iubeşti, pentru că realizezi că ai greşit şi pentru că mă vrei înapoi.
Nopţile în care îmi rupeam sufletul în mine pentru un semn că încă mai contez pentru tine, au apus de mult . Le-am plâns atât de mult până când au devenit senine din nou. Azi, mă suni degeaba şi-ţi răspund din bun simt. Te refuz elegant , nu cum ai făcut-o tu.Îți răspund elegant că investiția pe care mi-o ceri e mult prea riscanta și că sufletul meu e într-o perioadă în care nu-și permite să mai riște. Am fost bogata cândva și am ales să investesc totul în tine. Azi, suntem săraci amândoi. Îţi spun sincer că n-am „bani” să investesc în oferta ta căci ştiu că un cer senin are mai mare cerere decât unul plin de tunete şi fulgere.
Dacă nu o  să mă suni, o să înțeleg. Dacă o să te uit, o să înțelegi…


Share.

About Author

Leave A Reply