Cate ceva nou…aproape zilnic!

0

Azi am constatat ca nu cunosc oamenii cum am impresia ca de fapt o fac.In ultima perioada, adica de vreo 3 luni incoa, tot raman uimita de ce se intampla in jurul meu,ma simt ca un bebelus ce descopera lumea si ma intreb oare ce dracu am facut pana acum de nu am descoperit nimic. Am observat ca ma suna si ma ajuta tocmai acela de la care ma asteptam mai putin si ca ma lasa balta tocmai cel pe care ma bazam.Am realizat ca ii pasa mult mai mult de ce ma deranjeaza unui oarecare decat unui om care pretinde ca tine la mine. Am pierdut multi prieteni si cu toate astea nu am invatat nimic(cat de trist suna)!

Azi de exemplu…am vazut eu ca tot ce credeam de cateva saptamani de un anumit om…este perfect fals…nu partial, nu putin eronat…ci complet fals. Imi venea sa urlu si sa spun…NU,NU E ASA PT CA EU AM VAZUT ALTFEL…dar stiam ca nu am cum, pt ca nu puteam sa ii spun…stii ceva…tu nu esti cum zici tu,esti cum zic eu si punct. Grav e ca eram ferm convinsa ca e invers si totusi nu a fost.M-a demoralizat si m-a facut sa imi ridic multe semne de intrebare…oare chiar nu pot sa imi dau seama cum e un om? Am stat mai bine de un an langa cineva care intr-o singura ora mi-a demonstrat ca ce am trait eu in anul ala, am trait doar eu…nu si viceversa! Am stat 20 de ani langa cineva, care tot in 10 minute mi-a aratat ca nu e asa nimic, ia dupa alte 3 luni mi-a zis ca de fapt ar cam fi…da dracu stie ce sa mai cred?

Am vazut lumea prin ochii mei si ochii mei clar au nevoie de ochelari!


Share.

About Author

Niciun comentariu

  1. fanele… cred ca esti un geniu neinteles.. nimeni n-are nici un comment, nici eu de altfel ca mi-a fost lene sa citesc. cred ca asta e problema.. prea lung?!

  2. Acuma depinde si vezi tu lucrurile pe care pe percepi in principiu ce ne ajuta pe noi sa traim este mereu sa treaza au o vorba paraziti „si gerovitalu va mentine spiritul in sus ” nu vreau sa tragi o concluzie gresita de pinde si de ce ai vrut sa auzi sa vezi eu acuma ti-o spun ca ne cunoastem de mult timp si pentru ca imi draga mie ceasrs

  3. Nu mi s-a parut lung…si nici genial…si nici nu vroiam sa aud nimic anume…doar spuneam ca sunt surprinsa de cum ma surprind oamenii pe care aveam impresia ca ii cunosc…unii bine, unii rau…si in general ma surprind bine cand ma astept la rau si invers.

Leave A Reply