Clipe…

0

Stii momentul ala in care trebuia sa taci si n-ai tacut?Sau cel cand doar un cuvant era suficient pentru a schimba cursul evenimentelor…dar liniste totala?Ai trait nevoia de a trai intens dar retinerile induse de o mentalitate gresita te-au oprit sa o faci? Te-ai indragostit si ti-ai reprimat sentimentele doar ca banuiai pe undeva ca nu e persoana potrivita sau ca e prea potrivita sa ti se si cuvina? Ai vrut sa spui iarta-ma am gresit si orgoliul ti-a fost mai puternic? Ei bine, daca esti la fel ca mine, iti spun si tie…ai ratat clipa, secunda aia in care totul ar fi putut deveni altfel…clipa spre clipe fericite…Vor mai veni si alte clipe cand va trebui sa vorbesti si tu vei face liniste chiar daca stii deja lectia…vei ucide sute de clipe, sute de sanse si mii de vise in speranta ca in cea din urma clipa nu vei mai repeta greseala…Si? Ce faci cu o ultima clipa? Ii dai viata cand tu esti pe moarte? O lasi sa iti arate cat de bine ar fi fost daca ai fi facut la fel cu clipele dinaintea ei? Sa nu faci asta…sa nu-i dai sansa de a iti distruge si ultimele momente umplandu-le cu regrete de prea tarziu…Spune-i azi, iarta-l maine, accepta intr-o zi ca poate n-ai dreptate si ca esti supus greselii…Fa-ti clipe frumoase pentru ore pline si zile senine…Toate clipele sunt ale tale…


Share.

About Author

Niciun comentariu

 1. Am tot incercat sa nu mai fiu o cititoare ascunsa si fidela a blog-ului tau…am tot incercat sa nu iti scriu acest comment…insa imi este imposibil. Pareai asa delicata…pareai de neatins…si cand…cineva imi trimite un filmulet cu tine…Cred ca stii despre ce e vorba… si sper ca trecutul tau este altul decat in prezent…iar acea persoana sensibila si plina de talent este reala…Nu stiu daca am fost dezamagita…insa nu mi-a picat bine sa vad acel episod cu tine, in rol principal…poate impactul a fost atat de puternic…antiteza atat de evidenta, incat nu am reusit sa ma abtin sa nu ies din acea umbra in care doar iti citeam scrierile… A trebuit sa iti spun! Nu…nu iti reprosez…sunt un nimeni…si eu…ca oricare am pacatele mele…dar…tu…prin manierea ta de ati expune sentimentele in fata noastra, ne-ai facut sa ne desenam o imagine despre tine…iar acum?
  Sper ca nu te-am suparat…sau cel putin prin gand nu-mi trece sa iti aduc aminte…poate de o perioada, nu tocmai frumoasa, din viata ta…
  Toate cele bune!

 2. e foarte frumos postul asta…n ma regasesc complet in el zilele astea 🙁

  btw, m-am interesat despre ceea ce m-ai rugat sie pare ca trebuie sa apelezi la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Ideal ar fi ca ei sa organizeze botezul copiilor respectivi.

  te pup, ai grija de tine

 3. …La un moment dat, simti cum ti se sparg clipe de timpla…,,nemernice” clipe!….vrei sa le lasi sa treaca prin filtrul trupului dar mai ales prin cel al sufletului tau… intr-un tarziu, reusesti… dar iti dai seama ca dupa aceasta chinuita osmoza, nu a mai ramas decat o la fel de ,,nemernica” cenusa!

Leave A Reply