Cu cartile pe fata…

0

Si? Am vazut ce ai in mana…acum ce urmeaza?

Pai…firesc ar fi sa decizi daca mergi mai departe sau nu?

Mda… dar ce joc nebun e asta, daca iti stiu cartile? Sansele sa pierd sunt inexistente…eu stiu ce carti ai in mana si stiu si ce carti am eu, deci stiu daca sunt mai buna sau nu? Tu de ce mai joci?

De placerea jocului…imi asum riscul…deci pariezi ceva sau nu?

Ok…daca zici tu…sunt all in…mergi?

Merge…ce ai?

Royala…am castigat…acum fa-mi-te cadou! 🙂

Eu am un 7 de trefla, deci sunt mai bun!

Esti nebun? 7 de trefla nu inseamna nimic, cum dracu sa castigi?

Eu nu stiu ce joc joci tu, dar eu jucam jocul nebun, cel despre care vorbeai si despre ale carui reguli ai uitat sa intrebi! Dupa regulile mele 7 de trefla bate orice.

Nu e normal…

S-ar putea sa ai dreptate…nu e normal, dar e al dracului de corect…asa ca… ma bucur sa te am asa, cu cartile pe fata!


Share.

About Author

Niciun comentariu

 1. Cum se joaca ruleta ruseasca…

  In principal, regulile jocului sunt aceleasi cu cele descrise de sergentul rus. De obicei, ruleta ruseasca se joaca in doi participanti, acestia introducand un singur glont intr-unul dintre cele sase spatii ale cilindrului revolverului (ruleta ruseasca apare ca jucandu-se de cele mai multe ori cu un revolver cu cilindru de sase gloante). Odata introdus glontul, cilindrul este invartit si inchis la loc la intamplare, astfel incit spatiul in care se afla glontul este necunoscut. Unul dintre participantii la joc ia revolverul, il plaseaza langa tampla si apasa tragaciul. In cazul in care glontul nu s-a aflat pe teava, se roteste din nou cilindrul, iar de aceasta data, revolverul este dat in mana celuilalt concurent. Operatiunea se repeta pana ce unul dintre concurenti isi pierde viata, iar adversarul sau castiga. De-a lungul timpului, jocul a suferit diverse modificari si adaugiri. Astfel se face ca, in anul 1999 trei cambodgieni au jucat ruleta ruseasca fiecare dintre acestia calcand pe cate una dintre minele situate intr-un camp minat. In cele din urma, toti trei si-au pierdut viata.

  Sansele de a nu nimeri glontul…

  Sunt sanse foarte mari sa scapi cu viata. Desi in teorie posibilitatea de a nimeri glontul este de 6 la 1, in realitate, conform autorului Lee Child, sansele ar fi de aproximativ 6.000 la 1, asta datorita faptului ca forta gravitationala va atrage glontul in jos si nu inspre teava, mai ales in cazul gloantelor de mare calibru.

  Faimosii ruletei rusesti…

  Scriitorul britanic Graham Green s-a declarat un patimas al ruletei rusesti. In tinerete, Green juca ruleta ruseasca pentru a se alimenta cu „senzatii tari si a scapa de plictiseala”. Dupa un timp a renuntat, afirmand ca „nu devenise cu nimic mai palpitant decat a lua o aspirina pentru durerile de cap”. Liderul nationalist de culoare Malcolm X a jucat, la randul sau ruleta ruseasca. Jocul a devenit popular in anii ?80, in special dupa aparitia peliculei „Vanatorul de caprioare”, in regia lui Michael Cimino.

 2. Ma bucur ca ai reusit ,cat de cat sa iesi din pasa neagra,din suferinta unilaterala si ca doresti sa continui jocul vietii.Nimeni nu o sa-ti arate cartile din mana,poate doar o parte,mai mica sau mai mare ,functie de caracterul lui/ei.Misterul mainii celuilalt face jocul mai pasionant,te lasa sa-ti folosesti toate calitatile de anticipare si sa gandesti in perspectiva si daca vei castiga,satisfactii maxime.Nu e important sa castigi ci doar sa ai cu cine sa joci.Sa-ti dea Dumnezeu partenerii potriviti in 2009 si sa te fericeasca!

 3. …apropos!..Nu ai lasat niciodata nici un comment pe blogul meu…si slava Domnului, nu putine articole ti-am trimis…deci?…

Leave A Reply