M-am suparat ca te-ai suparat…

0

De cate ori nu vi s-a intamplat asta? Sa se supere cineva pe voi, doar pentru ca v-ati suparat. Mi se pare o dovada de lipsa de respect.Adica, ar putea respecta ca eu m-am suparat prima si sa astepte sa gaseasca un moment doar al lui/al ei pentru a se supara. Acum, eu sunt suparata, eu trebuie sa fiu impacata. E momentul meu! Nu e vina mea ca nu ai sesizat tu ceva in neregula inaintea mea…iar daca imi si argumentez supararea, nu te poti supara doar ca la fel de bine pe aceleasi argumente te-ai fi putut supara si tu. Daca te puteai supara pe ele, te suparai inaintea mea,dar daca am facut-o prima, repecta-mi supararea.

Sunt satula de m-am suparat ca tu te-ai suparat pe ceva pe care eu nu m-am suparat atunci cand ai facut-o. Accepta ca avem suparari diferite si ca se intampla sa nu ne supare acelasi lucru…poate nici eu nu m-as fi suparat pe ceea ce pe tine te deranjeaza.

E asa o copilarie sa te superi pe supararea cuiva incat imi vine sa ma supar ca m-am suparat dandu-ti ocazia sa te superi pe supararea mea…:))


Share.

About Author

Niciun comentariu

Leave A Reply