Pariu cu inima…

0

Am toate sansele sa castig…am analizat problema de aproape si inima nu are nici o sansa in fata mea. E doar o bucata din intregul numit eu. Am maini, am picioare, am ochi… am de toate si pe toate le controlez cu mintea, care e  tot a mea. Inima e doar o bucata de carne…stie doar sa bata si sa pompeze niste sange. Eu stiu sa rad, sa tac, sa inchid ochii, sa merg mai departe…Aleg o alta inima, caut sa fie la intaltime, ca jocul sa fie corect pentru ambele parti…ii dau timp suficient inimii mele sa ma convinga…si apoi ma uit in stanga jos…port o discutie cu mine si imi urlu…LA ATAC…arata-i inimii tale ca nu decide pentru tine! Imi aprind o tigara, ies la un film, rad cu pofta si ciocnesc un pahar in cinstea pariului castigat…cei din jurul meu ma privesc dezamagiti…nu inteleg de ce, sunt o invingatoare doar…am castigat, inima nu are nimic de spus in fata mea…bate in continuare…isi vede de treaba…imi aprind alta tigara, ritmul cardiac incepe sa creasca…de la tigari probabil, am citit eu pe pachet sa se mai intampla…si bate, bate, bate…incepe sa bata atat de tare incat mainile ma dor, picioarele ma dor, ochii se deschid inlacrimati…iar mintea ma cearta si ma intreaba de ce o arunc in razboaie pe care nu le-a castigat niciodata…incerc sa adorm…e imposibil, acum si inima si creierul ma cearta…m-as lupta cu amandoua dar nu am puterea invingatorului caci am aflat din privirea celorlalti ca am pierdut totul in secunda in care m-am decis sa fac un pariu cu mine…imi aprind alta tigara!


Share.

About Author

Niciun comentariu

  1. Pariu cu inima?…ai vazut cele 21 de grame pe care le porti in tine, pina dincolo de ambitie , furie si impacare cu sine?…

  2. foarte bun:ai reusit sa vorbesti despre inima cu sobrietate (dar nu strica impresia prin raspunsurile la comentarii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Leave A Reply