Somebody told me…

0

Nu, nu „how much i love you” e continuarea…

Cineva mi-a spus ca „e normal sa ii fac complimente si sa fiu dragut cu ea, e frumoasa si obisnuita cu asta, toti sunt draguti cu ea” am incheiat citatul cuiva.

Ok…daca se merge pe principiul hai sa fim draguti cu oamenii frumosi…cum trebuie sa fim cu cei mai putin frumosi?Cum te comporti cu cei carora lumea nu le-a spus constant ca sunt frumosi(ca sa fie si ei obisnuiti cu asta) ? Nu le spui nici tu…de teama sa nu moara de surprindere?

Ar trebui sa le dam bani doar oamenilor bogati…pt ca ei sunt obisnuiti cu ei? Sanatate doar oamenilor sanatosi?Mancare doar celor satui?

Intelegeam de la el…ca e dragut doar cu oamenii cu care e lumea draguta…nu cu oamenii care sunt draguti cu el…

Desi suna absurd gandirea dansului…concluzia e una trista…absurditatea lui e chiar realitatea….Toti oamenii(si nu doar el) sunt mai draguti cu o persoana frumoasa decat cu una normala…toti oamenii sunt mai ingaduitori in fata frumusetii decat in fata oricarei alte calitati cu care ai putea fi inzestrat…


Share.

About Author

Niciun comentariu

 1. „sanatosi?Mncare” in primu rand ai mancat cuvinte, poti sa modifici , si poate dansul avea cu totul alte motive pentru afirmatia facuta, frumusetea este tracatoare.Poate ca este timpul sa arati si tu ca esti frumoasa , btw feminitatea da toata frumusetea.

 2. Multumesc ca mi-ai atras atentia…dar nu am mancat cuvinte ci o simpla litera… si voi remedia imediat…
  Cat despre frumusetea mea si timpul ei…las-o asa 🙂

 3. Fie ca esti de acord sau nu , cu oamenii frumosi esti intotdeauna mai”dragut”,cum spui tu, si asta stii de ce ? Pentru ca frumusetea fizica este un dar pe care nu il are toata lumea ,iar atunci cand il intalnesti esti recunoscator persoanei respective ca ti-a impartasit si tie ceva din frumusetea lumii.Sa nu fim rai cu cei frumosi!(hai, fii sincera, daca nu alegi un caine sau o pisica FRUMOASA!)

 4. Ooooooo, n-am avut intentia asta! Si n-am intotdeauna dreptate.Daca vrei sa stii, zilele trecute am rezistat eroic terapiei cu…copacul!

 5. eronat 😀 respectul nu vine din vizual, vizualul doar ajuta sa fii remarcat mai repede sau mai usor… si pentru asta nu trebuie sa fii frumos, poate doar ingrijit 😛

 6. Fanica… mai poti ?!

  As putea spune ca toti sunt frumosi.. in felu` lor. Da asta se intampla, cum banii trag la bani (vezi Pac_Pac) asa si complimentele trag la oameni frumosi.
  Pana una alta, mai deschizi si tu tel, ca te-am sunat si e inchis. Sau sunt in blacklist ? 😀
  VB

 7. Bani…la bani trag si paduche la paduche…vechi versu si adevarat pana in prezent…
  P.s. Tel-ul e deschis…poate ai avut tu ghinion!

 8. draga lolrelai, cei ce se aseamana se aduna,sau buturaga mica rastoarna carul mare.poti interpreta ce am scris cum vrei tau, si frumusetea nu dureaza mult, ghinionul celor care nu o au.

Leave A Reply