10 semne care demonstrează că esti cu un bărbat care te distruge

1

Femeia este creată din coasta bărbatului. Nu din picior, pentru a fi umilită. Nu din cap, pentru a fi superioară. Ci din coasta lui, pentru a-i fi alături. De sub brațul lui, pentru a fi protejată. Din partea inimii, pentru a fi iubită.

Lumea contemporană s-a transformat, iar violența psihologică din partea bărbaților este percepută a fi neadecvată, dar acest lucru se întâmplă în tăcere. Totuși este o eroare pe care femeile trebuie să o înțeleagă. Ele merg mână în mână cu mitul nedrept că „nu mai există bărbați adevărați” și „nimeni nu mă iubește”.  Anume aceste femei hrănesc mitul că „dacă mă lovește, înseamnă că mă iubește”. Așadar, care sunt faptele care semnalizează că relația ta te distruge?

1. Sunt interzise întâlnirile cu prietenii

Dacă un bărbat îți interzice să ții legătura cu prietenii și oamenii pe care îi știi înainte ca să îl cunoști pe el, atunci vrea să te vadă ca proprietatea sa. Prin urmare face tot ce îi stă în putință pentru a limita orice influență străină asupra ta. Bărbatul nu vrea să înțeleagă că, pe lângă viața personală, ai și alte fronturi – familie, prieteni, colegi.

2. Insultele

Trebuie să înțelegi că orice tip de porecle înjositoare, chiar și cele spuse în glumă, poartă în sine scopul de a ofensa și răni. Dacă te-ai indigna, cel mai probabil că bărbatul va încerca să se apere. În acest caz, te va învinui și va încerca să te convingă că trebuie să privești lucrurile mai simplu. Intuitiv, vei înțelege că un astfel de comportament nu este demn și din acest motiv acest tip de comportament trebuie prevenit.

3. Te învinovățește pentru eșecurile sale

Ar trebui să te pună pe gânduri dacă cineva te acuză în mod regulat de propriile probleme. Isteriile nu reprezintă cel mai bun comportament masculin. Anume în acest mod, bărbatul încearcă să îți demonstreze că nu a făcut nimic greșit și încearcă să plaseze responsabilitatea pe umerii tăi.

4. Alcoolul și drogurile

Alcoolul și drogurile – însoțesc adesea bărbații violenți. Ca rezultat, vei obține nu doar un tiran, ci un animal necontrolat, dur și lipsit de omenie.

5. Frica

Un bărbat trebuie să provoace un sentiment de siguranță și protecție, dar nu frică. Chiar dacă ți se pare că îți faci idei absurde, nu este așa. Intuiția este foarte puternică chiar și la femeile maltratate și speriate. Dacă bărbatul încearcă să te umilească sau să te intimideze, ar trebui să pui punct unei astfel de relații. Și cu cât mai repede, cu atât mai bine.

6. Pedepsele pentru timpul „fără el”

Acest comportament este specific bărbaților care interzic femeilor să se întâlnească cu alți oameni. Dacă pleci la o întâlnire pentru câteva ore și o faci fără acordul partenerului, urmează o pedeapsă. Cel mai probabil, într-o astfel de situația bărbatul ar țipa la tine, te-ar insulta și te-ar amenința că va aplica metode mai eficiente, inclusiv forța fizică.
Citeste Continuarea Aici

 


Share.

About Author

Un comentariu

Leave A Reply