Daca te-a parasit e cel mai bun lucru pe care il putea face pentru tine!

3

Titlul asta il scriu eu, Lolrelai, cea pe care, multi dintre voi , ati citit-o traindu-si drama iubirilor inchipuite pe blog. Daca eu pot crede in el, voi sunteti mult mai aproape decat stiti. Am suferit sute de pagini pe aici si niste mii de nopti pe ascuns. Crede-ma pe cuvant, ca stiu exact cum arata disperarea si ce sentiment mizer traiesti cand cel de care tu ti-ai legat intreaga existenta decide sa plece. Stiu exact cum privesti titlul acestei postari si iti spui ca e o prostie dar ajugi sa citesti si continuarea. Stiu cum, in timp ce citesti, spui ca nu e si cazul tau, ca la tine chiar e o tragedie ca s-a terminat.

Crede-ma, daca era cea mai buna alegere a vietii tale si daca traiati iubirea, in adevaratul ei sens, atunci nu numai ca nu ar fi vrut sa plece si nici n-ar fi putut sa plece. Atunci cand va iubiti amandoi sunteti bine. Pe amandoi iubirea va face mai buni, mai completi si mai impliniti. Nimeni nu intoarce spatele propriului sau bine, contrar credintei noastre false cum ca , „unii inca nu stiu ca asta le face bine si de asta intorc spatele”. Daca nu va este bine inca nu traiti singura iubire existenta si inca va agatati de iubirea pe care mentalul vostru , plin de convingeri imprumutate de-a lungul vremii, v-a facut sa o credeti reala.
parasit1
Daca doar uneori va este bine inseamna ca doar uneori va iubiti sincer si ca cel ce pleaca s-a saturat de uneori si vrea mai des.
Amandoi vreti sa va intoarceti in momentele de iubire reala insa aceasta nu poate fi traita prin abandon. Daca a ales sa plece a facut cel mai bun lucru pe care il putea face pentru tine.
Ti-a dat sansa la o iubire reala. Ti-a dat sansa sa accepti un alt om cu care poate folosesti un limbaj comun in exprimarea iubirii. Te-a lasat sa intalnesti un om mai potrivit nivelului de iubire pe care esti pregatit sa il oferi si sa il primesti.

Cu cat te vei iubi mai mult pe tine, cu atat vei putea darui iubire la randul tau. Stand constient intr-o relatie in care traiesti constant teama despartirii, intr-o relatie in care taci si inghiti doar sa mai dureze un pic nu te poti iubi si automat nu poti darui iubire la randul tau indiferent cat de tare afirmi tu ca iti iubesti partenerul. Nu te iubesti atunci cand iti dai voie sa suferi constient .

Daca l-ai iubi l-ai vrea fericit!


Te-ai bucra ca a ales sa faca ce isi doreste si ca asta il face fericit . Te-ai bucura ca te-a parasit si ca acum e fericit. Schimbarea in numele iubirii oricum o veti face, impreuna sau separat. Nu exista vinovati in situatia asta. Nu are nicio vina ca a plecat si nici tu nu ai nici o vina ca nu ai putut oferi mai mult. Dumnezeu ne vrea fericiti! Daca tu crezi in Dumnezeu atunci deja stii ca nu l-ar lua de langa tine pe omul care iti face cel mai mare bine. Stii ca Dumnezeu nu ar pune capat unei iubiri reale, caci Dumnezeu e Insusi iubirea.

Daca te-a parasit inseamna ca ceva mai bun iti este pregatit si ca trebuie doar sa accepti ca cel de acum nu era, asa cum ai crezut si despre cei dinaintea lui, „cea mai buna varianta” pentru tine.

Nici fosta „iubire” nu stii de ce a trebuit sa se termine. Si aceea a durut cand ai pierdut-o si, totusi, uite, acum esti aici agatandu-te de un alt om pe care il crezi omul vietii tale.

Daca cel pe care il iubesti simte din adancul sufletului sau ca locul lui nu e langa tine, ofera-i ca ultima dovada a iubirii , increderea. Crede-l ca stie ce e mai bine pentru el si implicit pentru tine, caci daca locul lui nu e langa tine , nici al tau nu poate fi langa el. Poate acum nu intelegi de ce se intampla asa, de ce il pierzi si pe el, dar daca ai credinta stii ca, la un moment dat, vei intelege tot. Traieste viata cu incredere, nu cu teama! Priveste inainte cu speranta, nu cu teama de mai rau. Crezi in faptul ca totul este aranjat in asa fel incat tu sa atingi binele tau suprem. Nu iti mai pune piedici pana acolo!


Share.

About Author

3 comentarii

Leave A Reply