4 dovezi că femeile deștepte sunt mai predispuse la suferința din dragoste! – Lolrelai.ro

0

Ești frumoasă și deșteaptă și cu toate astea partenerul tau(dacă există) te tratează ca și când nu valorezi nimic? Sper să te incurajeze cat de cat faptul că afli că ești tratată astfel tocmai pentru ești o femeie inteligentă și puternică.
Să începem cu principalul motiv pentru care trăiești acest coșmar când vine vorba de iubire.
1. Bărbatul are nevoie sa simtă că ai nevoie de el, altfel devine complexat
Da, cu cat ești mai independentă și mai descurcăreață, cu atât el se va simți mai putin important. Iti permiți singură excursia la care visezi? Știi deja să bați cuie și să repari chestii prin casă? Iti cari singură plasele grele cu cumpărături? Ai o problemă cu mașina și te descurci și fără el? Esti curtată și de alți bărbați fără să faci ceva special pentru asta? Ei bine, cu cat ești mai aproape de „femeia perfectă”, cu atât ești mai departe de femeia pe care ei o pot iubi cu ușurință. Cu cat tu poți mai multe, cu atât ei încep să se simtă nefolositori și vor face tot ce le sta in putință să îți dărâme încrederea in tine astfel încât să se asigure că nu ii vei părăsi când vei remarca faptul că ei nu sunt chiar perfecți !
2. Dacă restul lucrurilor le-ai obținut ușor, se pare că pe el trebuie să te chinui să îl păstrezi
Uiti cat de minunata ești pentru că toate succes-urile tale devin infime in fata faptului că el nu le apreciază.
Ai un job bine plătit pentru că ai muncit pentru el și pentru că îți faci foarte bine treaba fiind o femeie inteligentă. El, te va acuza constant că îl ai pentru că ești femeie și probabil ai făcut avansuri cuiva. Daca il iubești suficient , vei ajunge să îl și crezi pentru ca nu realizezi efortul depus pentru a te afla acolo unde te afli. Ti s-a părut simplu sa obții postul…mult mai simplu decât sa menții o relație cu un om sub nivelul tău…asta te face să ai reale dubii in privința potențialului tău, dacă într-o chestie „atât de simplă” eșuezi.
3. Frica de incertitudine ține femeile pe loc
Într-o relație proastă, există o pierdere de auto-valoare. Femeile ar trebuie să trăiască și să se rotească în jurul propriei lor axe, dar nu o fac. Ajung adesea sa se învârtă in jurul celui căruia i-au oferit inima lor.
Sunt obișnuite ca lucrurile să fie ordonate, ca totul să aibă un sens iar lipsa sensului din acțiunile lui, le dă peste cap. Lipsa unei certitudini a zilei de maine lângă același om, este cea mai mare teamă a unei femei.
4.Bună sau rea, relația, este ceea ce cele mai multe femei considera ca le definește! 
Multe femei se tem de a fi singure. Unele își măsoară valoarea prin a fi într-o relație și prin modul in care sunt privite de societate prin prisma partenerului.


Share.

About Author

Leave A Reply