Amanta nu e târfă, e doar o femeie care se mulțumește cu puțin…la început

1

Prima tendință este să o consideri pe femeia care ii ocupă timpul bărbatului tău o curvă ordinară și o ființă inferioara ție. Si totuși? Te-ai întrebat, dacă îți este inferioară, de ce o preferă cel pe care tu îl preferi?
M-a ferit Dumnezeu de acest statut și pun accent pe m-a ferit căci singură nu știu dacă as fi putut să mă feresc. Am avut norocul să mă îndrăgostesc de bărbați singuri. Dar dacă nu ar fi fost asa? Câte dintre voi, cele care condamnați și jigniți amantele, v-ați putut opune fiorului dragostei? Câte ați fost îndrăgostite până peste cap de un bărbat însurat și ați spus nu?
Am cunoscut îndeaproape câteva amante și pot să jur că sunt femei absolut normale și chiar mai fidele decât alte cunoștințe de-ale mele care au o relație cu un bărbat neînsurat. Una dintre cele pe care le-am cunoscut și-a cunoscut amantul în ziua nuntii lui. Însoțea pe cineva din partea mirelui la acea nuntă. Au trăit o poveste de dragoste vreme de vreo 5 ani. 5 ani în care și-a petrecut sărbătorile singură și în jur de 1500 de nopți în care s-a culcat cu gândul că cel pe care îl iubește doarme în bratele altcuiva. Câtă durere a trăit aceasta ființă pana s-a putut desprinde, nu știe nimeni. Veți spune că și-o merita dar tare sunt curioasă dacă soția lui l-ar fi putut iubi 1500 de nopți în care doarme cu altă femeie.
O alta este amantă de 13 ani și nici prin cap nu ii trece să îl despartă de soția lui. S-a obișnuit să se mulțumească cu frânturi de bucurie deși credeți-mă ar putea avea oricând un bărbat doar pentru ea, care să o venereze pentru bunătatea sufletului și aspectul său fizic. Nu va avea, căci nu iubește un alt bărbat în afara lui…chiar dacă pe el îl vede de 4 ori pe an. Trăiește pentru a îl iubi și a îl face fericit când soția uita să o facă.
Suntem obișnuiți să judecam întotdeauna doar o parte a paharului. Nimeni nu se gândește la amante ci doar la soții…ca și când unele, datorită unui titlu sunt mai mai importante ca celelalte.
Amanta e doar o femeie extrem de singură și nefericită…o altă femeie care și-ar vinde fericirea proprie pentru fericirea bărbatului iubit. O femeie care îndură multe și continuă să iubească. E doar o femeie mulțumită câteva zile de început care alege să iubească câteva mii de zile fără vreo mulțumire.
Sunt amante cărora li se datorează durabilitatea unei casnicii și nu le mulțumește nimeni pentru asta. Sunt amante datorita cărora soțiile au în continuare un soț. Despre asta nu vorbește nimeni că nu  e despre aruncat cu noroi.
Amantele sunt femeile care îl fac pe bărbatul pe care majoritatea îl considera netrebnic, să se simtă bărbat. Il privesc cu atâta mulțumire și încredere atunci când bate un cui pentru ele…îl privesc asa cum soțiile nu ar putea să o facă nici dacă le-ar ridica o casă cu mâinile lui.
Tremură atât de tare sub atingerea lui de care se bucură atât de rar încât îl fac să se simtă cel puțin egal cu Don Juan. Ii dau atâta încredere în el încât acesta spera să își impresioneze și soția cândva. Amantele rămân femei în timp ce soțiile rămân soții. Când merge la ea, e zeu…e stăpânul lumii pentru câteva ore și asta ii dă putere să continue. Amantele sunt femeile nefericite care iubesc un bărbat și mai nefericit.
Bărbații care au o relație frumoasa cu soția lor, și au încredere în ei, nu au amante. Femeile care sunt fericite, nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură și astfel nu devin amante.
Acest articol se refera strict la amanta în adevăratul sens al cuvântului și nu la fetele de o noapte-două care doar visează la banii lui. Acest articol vorbește exclusiv despre bărbați și femei nefericite și nu generalizează soțiile sau căsniciile.

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Amanta = Curva!
  Asa a fost si asa va fi intotdeauna!
  O femeie de onoare nu se injoseste in acest fel!
  Iar faza cu dragostea de nestapanit, så fim seriosi! Numai animalele se lasa coplesite de emotii de genul celor descrise in articol.
  Un om normal isi foloseste creierul så judece ce este bine si ce nu,inainte de a face ceva!
  De asta exista liberul arbitru, constiinta umana, educatia…,pentru a putea discerne binele de rau!
  Deci nu inteleg de ce se mai plang aceste…femei…
  Cand te inhami la caruta, tragi…,sau in cazul lor…
  You know what I meant, I hope!

Leave A Reply