Puteam să mă feresc in loc să îl iubesc și puteam să nu scriu asta niciodată…

8

Bucati de inima se risipesc cu fiecare cearta… si totusi ne certam.
Rani adanci in suflet in urma fiecarei despartiri…si totusi ne pierdem. Credina oarba in celalalt si speranta ca de data asta va fi altfel dau curs unui nou inceput…si inceputul anunta sansa unui nou final.
Te regasesti tu cu tine si iti juri a mia oara ca de acum inainte nu vei mai fi vulnerabil. Nu te vei mai expune! Te inraiesti si ranesti alti oameni doar pentru a ii inrai si pe ei,ca la randul lor sa inraieasca alti oameni. E un cerc vicios din care n-ai scapare si totusi cu nu stiu de unde puteri din cand in cand mai crezi in iubire…
Mai crezi in naivitatea ta ca iubirea transforma oamenii, ii face din rai buni. Uiti ca iubirea te-a facut sa devii rau,uiti ca si el a iubit la randul lui. Uiti ca sunteti rai amandoi.

Tradarea lui,iti aminteste asta si din iubirea voastra se naste si razboiul.
Razboi purtat in tine de mic copil, de cand ai auzit prima oara ca iubirea doare, de cand ai consientizat ca incredintarea sufletului tau unui alt om e doar o maniera de a nu te rani singur, de a ii da sansa altuia sa o faca. Puteam sa jur ca ma iubeste cu aceasi tarie cu care pot jura acum ca nu m-a iubit nicicand. Puteam sa ma feresc in loc sa il iubesc si puteam sa nu scriu asta niciodata…
Puteam sa-mi las inima doar zgariata dar am insistat sa o rup in mii de bucati, sa o lipesc la loc si sa o iau de noua…puteam sa-l iert,dar nu mai aveam cu ce…


Share.

About Author

8 comentarii

 1. ii dai sansa altuia sa te distruga si pana in ultima clipa crezi ca nu o va face…suntem rai pentru ca viata ne inraieste. se pare ca nu ne vrea buni.

 2. Din intamplare am dat de blogul tau…am citit mai tot de pe aici si mi-a placut ce am citit…nu am mai comentat pentru ca nu ar fi avut nici un rost sa comentez doar de dragul de a te aproba… Pana la acest post… Daca avem norocul de a cunoaste adevarata dragoste am putea spune ca iubirea nu are margini…ca te inalta iti da aripi si te face alt om…care dupa ce ai cunoscut-o nu mai poti deveni cel ce ai fost…dar repet asta doar in momentul in care ti-e dat sa cunosti adevarata dragoste…nu o iubire trecatoare care iti sfasie inima si lasa rani adanci in suflet in urma ei…cea care te face sa urasti…aia nu e iubire…nu e iubirea adevarata… Iubirea adevarata nu are pic de ura…nu stie ce e orgoliul…nu stie ce e egoismul…e iubire fara margini si fara conditii… Mie mi-a fost dat sa cunosc aceasta iubire de care va spun… si m-a schimbat…sunt un alt om datorita puterii ei…sunt un om mai bun,chiar daca viata e grea… chiar daca oamenii sunt rai…daruind iubire sadesti tot mai multa iubire in sufletul tau…si poate si intr-al altora… Secretul fericirii vietii consta in a iubi…a iubi natura,si tot ce ne-a daruit Dumnezeu…cu bune cu rele…Sunt si oameni rai e drept…dar din pacate ei nu mai au suflet,nu mai au lumina,nu mai au viata…nu au bucurii si trairi minunate…nu mai pot cunoaste fericirea…pt ca fericire fara iubire nu exista! fiti mai buni…fiind mai buni cu cei din jur…veti fi mai fericiti in sufletul vostru!si poate veti aduce un strop de caldura si de iubire si in sufletele celor ce au nevoie….

 3. Atâta timp cât il iubeai nu exista faptul ca nu mai aveai cu ce să îl ierți…e barbat e de natura noastra sa gresim…dar asta nu inseamna ca el nu tea iubit

 4. Pentru ce e așa de greu pentru unii să accepte faptul că toți suntem buni, fiecare cu neputințele lor? Să vezi răul înseamnă că mai avem de lucru până devenim mai buni, că încă mai este exact acel rău în noi înșine.

  Să nu uităm că singuri suntem responsabili pentru ce primim, bun sau rău (și dacă ajungi să vezi și răul cu latura binelui). Lăsați idealurile și visurile deoparte pentru o secundă și întrebați-vă dacă se merită, cunoașteți-vă valoarea personală și fiți puternici, dragostea adevărată dă fără să aștepte nimic în schimb. Dacă nu sunteți apreciate, mergeți mai departe, da-ți șansa altuia și lăsați loc de bună ziua.

  În final, toți sunteți frumoși cum sunteți, dacă nu vă place ceva, muscați-vă limba s-au luați o gură de apă. Țineți-vă pacea și a celor împrejurul vostru, contează mai mult decât orice, vorbind de dragoste adevărată.

  Nu sunt sub nici un rol să dau sfaturi, deci să mă iertați toți care v-ați supărat din pricina acestui post.

  O zi bună tuturor!

Leave A Reply