Il chema Bujor și avea 36 de ani până când instanța a decis că nu merită să împlinească 37!

1

Ispășise 7 ani de pedeapsa într-un penitenciar din Romania,pentru tâlhărie. Mai avea 7 luni și ar fi fost eliberat. Il așteptau acasă o soție, un copil, un frate și niște părinti.  In urma cu 3 săptămâni, soția și copilul au pierit într-un accident de mașină și indiferent cat s-a luptat avocata pentru dreptul lui Bujor la își plânge ființele cele mai dragi atunci când sunt băgate in pământ, nu a reușit sa obțină permisia de a asista la înmormântare. Nu știu ce om pe lumea asta considera ca un alt om nu are dreptul de a asista la îngroparea propriului copil. Nu știu cum astfel de oameni dețin funcții de re-educare și re-umanizare practic. Pui un om căruia ii lipsește umanitatea să decidă cum să fii tu un om mai bun???
La o săptămână distanta, i-a murit și fratele și atunci s-a încercat ultima oară cerșirea ocaziei de a pune 6 flori pe 3 morminte proaspete. Răspunsul a fost tot NU!
Joi, Bujor a hotărât să le ducă o floare cu orice preț și a ales singura variantă care i-a fost permisă…moartea!
Mi-as dori in numele unui om pe care nu l-am cunoscut, să ducem câte o floare morților care umblă vii prin tribunale…Au murit de mult săracii dacă sufletul le-a permis să spună NU!
Le-as oferi câte un bujor…să-și aducă aminte!

Avocat Laura Vicol:
„Pentru toți deontologii, pentru toti tinerii frumosi si liberi si in general pentru toti ăștia care latrați ca puscariasii nu sunt oameni privati doar de dreptul la libertate ci ar trebui omorati cu pietre in piata publica, va spun ce s-a intamplat intr-un penitenciar din Romania in 2017.
Il chema Bujor si avea 36 de ani. Condamnat pentru talharie, executase 7 ani si mai avea 7 luni de detentie, de 4 ori refuzat in comisia de liberare conditionata. Acum 3 saptamani i-au murit sotia si copilul in accident ingrozitor de masina, mutilati, au fost dusi la groapa fara sa i se permita sa asiste la inmormantare. La o saptamana dupa i-a murit si fratele, i s-a refuzat o permisie de 24h sa planga la 3 cruci.
Joi s-a spanzurat, a crezut ca asta e singura varianta in care poate sa-i mai intalneasca.
Cu siguranta voi o veti duce mai bine, facturile vi se vor plati singure si vara va veni mai repede pentru voi.
As mai scrie, dar ma duc sa-mi tin copiii in brate si sa ma rog la Dumnezeu sa va lumineze mintea!”


Share.

About Author

Un comentariu

  1. Cu tinerii frumosi si liberi (cea mai proasta generatie din ultimii 150 de ani, documentat_) erai si tu in piata si strigai nu ca prostia ci coruptia ucide. Asa strigau cretinii si dupa crima atroce din Colectiv, in loc sa isi dea seama ca a fost un atentat politic si sa ceara pedepsirea vinovatilor, pt. ei tot coruptia era de vina. Coruptia era de vina si pt. acceleratorul de ardere din burete, conform testelor de la Insemex, si pt acidul clorhidric si celelalte substante toxice. Au acoperit crima cu ajutorul prostilor frumosi si liberi.

Leave A Reply