O rugăminte către toți bărbații de pe Facebook și Instagram! – Lolrelai.ro

4

Ieri mi-a scris o domnișoară foarte draguță. A început conversația timid, parcă speriată să nu o dau de gol că îmi scrie deși era total îndreptățită să o facă.
Mi-a spus ca are o relație cu un individ și că îl iubește mult. Mi-a mai spus și că a observat că individul îmi dă like-uri și că e convinsă și că îmi scrie. Avea dreptate. Nu ii răspunsesem niciodată tipului, asa că m-am simțit cat de cat cu inima împăcată fata de ea, dar n-am putut sa nu-i simt durerea, căci nu ceea ce făceam eu o interesa ci ceea ce făcea el.
Mi-a spus ca s-a uitat mult timp la profilul meu și că abia și-a făcut curaj să îmi scrie. Mi-a spus că a plans mult că ea nu îl interesează la fel de tare ca mine care nu ii ofer niciun fel de atenție, in timp ce ea, ii gătește, ii face curat și i se oferă pe tavă.
M-a durut că, fără să vreau, și eu contribuiam la suferința ei.
Nu are sens să dezbatem de ce nu îl părăsește, de ce o femeie tânără și frumoasă, cum este ea, stă într-o astfel de situație. Nu mai are încredere in ea căci tipii ca el, in timp ce se dau la toate femeile, capătă încrederea care le lipsește. Ele, cele care se dau peste cap doar sa ii tina aproape, doar își pierd din încrederea in sine. Puteți să o judecați sau să o ajutați…depinde de voi!
Putem să o ajutam pe ea și pe celelalte femei aflate in situația ei.
Putem, atâta timp cat un individ necunoscut ne scrie și ne invită undeva, la prima întâlnire, să cerem poze cu el pe pofilele lui sociale, sa îl sunam noaptea să ii spunem noapte buna și să mergem la el acasă cat mai curând in vizită. Pentru un tip care joaca la doua capete, o astfel de persoana va fi extrem de incomoda. Singurul motiv pentru care reușesc sa însele cu atâta ușurință este faptul ca noi, de teama să nu părem disperate, nu facem nimic din cele de mai sus…practic, il ajutam! Daca nu va avea nimic de ascuns, va accepta, dacă va avea, nu o va face și s-ar putea sa considere la un moment dat ca nu merita efortul unei noi încercări. Educația începe cu tine. Nu pierzi nimic…maxim un individ care oricum nu era disponibil! In schimb scutești suferința unor femei.
Daca nu ești dispusa să faci toți acești pași, măcar distribuie acest mesaj către toți bărbații din lista ta!

Mare rugăminte la domnii din lista mea:
Atâta timp cât aveți acasă o femeie care își dorește foarte mult câteva cuvinte frumoase din partea voastră, vă rog să nu mi le mai oferiți mie. Nu vreau, sub nicio formă, să fiu o parte (fie ea si infimă si neintenționată) din suferința cuiva.
Sunt femei care din iubire si din speranța unei schimbări în bine, nu vă părăsesc deși știu ceea ce faceți in acest mediu virtual.
Sunt femei care se uită la alte femei cu ură că :” ce are aia si eu nu am? ” sau care se uită plângând că nu sunt ca altele astfel încât să le placeți pe ele…
Ați uitat să ii spuneți că e frumoasă și ați uitat să o invitați la o cafea pe femeia care zilnic vă așteaptă…dar n-ati uitat să scrieti, zilnic, altora cat de frumoase sunt și să insistați pentru o cafea in compania lor.
Vă rog din suflet, dacă faceți parte din cei descriși mai sus, pur și simplu nu îmi scrieți.
Pentru mine, nu sunteți bărbați ci doar niște frustrați care își bat joc de niște suflete care ii iubesc!
Înjurați-mă, da-ti-mi unfriend, block, ce vreți voi…prefer să nu mă placeți voi decât să plângă ele…


Share.

About Author

4 comentarii

  1. Poate daca femeile din ziua de azi nu ar fi asa de „Usuratice ” si „Materialiste” nu s-ar mai intampla asa ceva 😉 …… Mereu va victimizati ,de parca nu mai voi suferiti sau iubiti …..Si cand inselati gasiti o scuza patetica ca barbatul nu va mai da atentie ,cand el se chinuie sa va mentina fericite si sa va intretina in posibilitatea lui ….. Ai scris un articol superficial ,in care se incadreaza doar o intamplare banala in care se regasesc foarte putini !

  2. Gigel Petarda on

    E o prostie, adică daca soțul/iubitul tau nu te mai fute asta nu înseamnă că restul cuplurilor sunt nefericite. Feminismul e o tâmpenie și poate nu are chef de acțiune pt că nu îi place cum arăți. Sunt mulți factori care afectează activitatea sexuala dintre cupluri ( îngrășarea, accidentări ale corpului, etc)
    Nu ascultați acest mesaj pt că face referire doar la 0,0001 din cuplurile din Romania

Leave A Reply