Mulțumeste-i că te-a făcut să suferi și într-un final să pleci

0

Incă te chinui să îl faci pe acesta să stea. Incă faci tot posibilul să ii fie greu să spună „la revedere”. Incă te mai rogi ca fiecare minciună pe care ți-o spune, să fie adevărată. Crezi într-un viitor comun pentru că el ți l-a promis. Il iubești și speri să poți iubi suficient cât pentru doi. Tu ești cea rănită și totuși tu îți ceri scuze mereu. Ai întâlnit omul care ar fi trebuit să scrie o carte despre arta aruncării vinei pe celalalt.
Fiecare lipsa de respect pe care ți-o arată, te doare și te apropie mai mult de femeia pregătită să prețuiască un bărbat, care o prețuiește la rândul său. Fiecare dorință pe care ți-o distruge este un pas forțat spre a nu mai putea să îl iubești.
Da, știu că acum doare și pare extrem de nedrept. Crede-mă că și el se întreabă uneori de ce stai în situația asta. Pana și el știe că nu te merită, dar privește uimit rezistenta ta. Pare lipsit de orice logică tot ceea ce se întâmplă, dar e un plan bine pus la punct pentru ca amândoi să evoluați.
Dacă vrei să faci un pas înainte, trebuie să îți pierzi echilibrul pentru o clipă. La fel și în poveștile de iubire. O să îți frângi sufletul de multe ori până vei fi pregătită să iubești omul potrivit. O sa te doară o vreme pe tine și abia apoi o sa îl doară și pe el. Prin durere învățam.
Peste ani de zile, el se va ruga să mai întâlnească una ca tine iar tu vei mulțumi că nu mai iubești oameni ca el. Ii vei mulțumi că te-a făcut să suferi și într-un final să pleci. Iti va mulțumi că l-ai învățat că iubirea trebuie prețuită.
Amândoi ieșiți câștigați din durerea asta și câteodată amândoi învățați lecțiile înainte să vă pierdeți…

 

 


Share.

About Author

Leave A Reply