Drama femeii moderne…Unul o merita și altul o are!

2

O recunoști dintr-o mie. E frumoasă, e tânără și zâmbește aproape mereu încercând să mascheze tristețea ce i se citește în privire.E săritoare și te-ar ajuta și pe tine și pe cel pe care nu îl cunoaște încă. Ar impresiona o lume întreagă de dragul de a ajunge și la urechile lui. E deșteaptă și, totodată, e și cel mai mare paradox pe care îl cunoști. In toată deșteptăciunea ei, când vine vorba de iubire pare deseori extrem de proastă. E femeia aia la care te uiți și nu poți să nu te întrebi ce ii lipsește de se complace într-o relație care nu ii oferă nimic. Nu poți să nu te întrebi, ce mare defect ascunde de consideră că doar atât poate avea și doar atât merită. E femeia care a dat naștere textelor triste scrise de ambele sexe…E femeia modernă care trăiește povesti vechi de secole. Trăiește ca Julieta fără vreun Romeo veritabil !

Drama acestei femei e cea care naște dramă în bărbații care i-ar pune lumea la picioare. In preajma ei, mereu, e și un băiat bun care așteaptă ca ea să deschidă ochii. El o merita și celalalt o are. Tu, ești umărul pe care plânge ca el nu o vede. Tu cel care o privești și când ea nu e acolo. Ii vezi toate calitățile și știi că ele sunt reale chiar și când ea nu mai crede în ele căci un altul nu le vede.

Trăim în niște vremuri confuze, în care internetul îndeamnă bărbații să iubească. Ii îndeamnă din mila pentru alegerile greșite ale femeilor. O fată bună alege prost și se oprește acolo. Insistă într-o alegere proastă și bărbatul e de vină ca nu devine bun ca și alegerea ei sa fie una potrivită. Văd comentarii cu bărbați care se plâng și care o fac pe bună dreptate…sunt prea multe femei triste și prea multi bărbați singuri.

O femeie poate avea toate calitățile din lume dar, pana nu se va iubi suficient cât să își ofere un bărbat bun, va alege bărbați răi. Pană nu se va iubi pe ea, unul o va avea și un altul o va merita!


Share.

About Author

2 comentarii

  1. Oricat ar merita-o, acum nu o „incinge”. Vremurile confuze stimuleaza preponderent aceste alegeri. E o „drama” ce putine femei sunt in stare sa o inteleaga si sa o controleze. Cel care o merita, joaca intr-o alta/diferita „drama”, va ajunge sa „incinga” altele aflate in plina drama dar atunci (candva) ea nu-l va merita.

  2. Fundamental gresit. Femeia care alege un „baiat rau” o va face intotdeauna bazat pe componenta sexuala, in fapt ea e incapabila sa judece dincolo de vagin. Chiar daca, poate, nu s-a culcat niciodata cu el. Ea pur si simplu lupta (si evident se si vestejeste) pentru ceea ce vaginul ii dicteaza. Si chiar daca se va dovedi ca „cel rau” o are mai mica si bleaga decat „cel bun”, tot va avea orgasmul mai puternic cu „cel rau”.

    Dar, da, problema este una de fond, si nu de nuanta. Imbecilitatea femeii vis a vis de latura sentimentala a fost si va fi intotdeauna de actualitate, punct. Este deranjanta, stresanta si face victime de cand lumea, nu trebuie decat sa intorci capul si poti observa fete superbe, dar complet imbecile, la brat cu cocalari ordinari, extrem de neinzestrati atat fizic, cat si spiritual. Dar posesori al acelei viclenii specifice micului comerciant, ce reuseste din covrigaria de la colt sa isi ia masina mica, apartament si s-o mai si futa pe sefa de promotie ce se sinucide in final de inima rea. Si toate astea fara vreo scula beton, de multe ori cu gusa, burta si chelie.

    Care e numitorul comun in toata chestia asta? Este dorinta intrinseca a femeii de a fi pusa la colt, posedata „salbatic” (a se citi ca o curva) si marginalizata. Dupa care spune, cu respiratia intretaiata, ca „a facut-o sa se simta femeie”. In fapt, un mare procent de femei „minunate” face alegeri extrem de proaste, cazand din lac in put, de fiecare data din cauza aceluiasi element: X a tratat-o ca pe o doamna, cand ea habar nu are cu ce se mananca acest concept.

Leave A Reply