Si daca dragoste nu e…atunci facem!

0

Cum ar fi daca ai detine o fabrica de iubire? Ai avea sute de muncitori, care ar fabrica dragostea, s-ar intretine din dragoste…si te-ar rasplati cu dragoste. Tu, la randul tau, ai imparti dragostea tuturor celor care le lipseste.

Cum ar fi daca dragostea s-ar gasi pe rafturi, ti-ai cumpara cata ai avea nevoie, iar daca s-ar termina…nu ar trebui sa suferi, ci doar sa cumperi alta. Ai simti ca cineva nu are dragoste pt tine? Nimic mai simplu, ai cumpara si pt el!

Ei bine, e absolut clar ca nici fabrici si nici magazine nu iti vor da dragostea de care ai nevoie, dar iti spun un secret: ai toata dragostea din lume in tine. Nu o cumperi, nu o fabrici, o ai pur si simplu.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa o imparti. Daruieste-ti iubirea celor ce nu si-au descoperit iubirea din ei.Fa cadou un sincer te iubesc , fara sa il astepti inapoi. Va veni singur mai devreme sau mai tarziu.

Iubeste si iubirea se va intoarce acolo unde e si mai multa iubire…asa ca…haideti sa facem dragoste…din tot ce nu era dragoste 🙂


Share.

About Author

Niciun comentariu

  1. Bravo! Esti din ce in ce mai inspirata! Putin naucitoare pentru cititori, care trebuie sa faca adevarate exercitii de agilitate pentru a-ti urmari zborul de la un subiect la altul! Da’-i foarte bine!P.S….Si totusi: DRAGOSTEA poate fi o marfa?

  2. Dragostea poate fi o marfa, depinde cum privesti problema.Poate fi si un medicament si un drog si o sursa de inspirate. Tind sa cred ca poate fi orice…si ca e orice…caci e pretudindeni.E un fel de pui de Dumnezeu!
    🙂

  3. „…il y a un peu de Moi dans tout sort de l’amour”…(dit Jesus – „La Samaritene”, Edmon Rostand).
    Aaa???

  4. Trebuie sa recunosc ca nu imi era cunoscut citatul, dar e de bine…inseamna ca nu a fost o blasfemie, compararea dragostei cu divinitatea!

Leave A Reply