Ești un bărbat bogat nu când ai bani în cont ci atunci când ea zâmbește datorită ție!

0

O să simți asta cândva și vei vedea că zâmbetul ăla face cât toți banii din lume la un loc.
Cu bani îți poți cumpăra o casă dar niciodată un cămin așa că analizează bine ce-ți dorești cu adevărat.
Cu bani poți cumpăra multe, inclusiv femei, dar nu poți cumpăra niciodată iubirea vreuneia dintre ele.
Tu nu vrei să fii bogat, vrei să fii fericit iar fericirea se cumpără cu investiții mai valoroase decât banii. Fericirea ți-o clădești cu fiecare gest pe care îl faci.
Poți să alegi să o faci să tremure sub mângâierea mâinii tale sau poți să alegi să îți tremure în mână țigara pe jumătate fumată în timp ce mintea îți e ocupata cu calcule. Poți sa alegi sa fii ocupat cu filme, jocuri și ieșiri cu băieții în timp ce ea așteaptă doar sa îți faci un pic de timp pentru voi. Poți să alegi femei pentru sex rapid si femei pentru o viata. Toate sunt gesturi și toate contribuie la fericirea sau nefericirea ta.
Viața e prea scurtă pentru sex de rahat și relații mediocre, iar când găsești pe cineva care iți poate oferi mai mult de atât. ai grija să investești acolo, să dai ceva dai înapoi.
Stinge-ți țigara și pune mâna pe Ea. Nu pe ele, ci pe Ea. Fă-o fericită! Ea la rândul ei te va face BOGAT.
Renunță dracu la a fi unul dintre cei multi care nu au înțeles nimic și dă-ți voie să fii fericit! Nu aștepta sa fii bogat ca sa realizezi ca asta nu îți asigura și fericirea. Nu aștepta să cucerești 1000 de femei ca să realizezi că ai nevoie doar de una singura. Nu aștepta să îmbătrânești pentru a realiza ca ai consumat toată energia tinereții pe prostii.
Vei fi un bărbat bogat când ea le va zâmbi copiilor voștri datorita ție !


Share.

About Author

Leave A Reply