„Ia-ți labele de pe soția mea!” O scrisoare care te lasă fără cuvinte

1

Iti amintești că prima oară când ne-am văzut, am râs amândoi înainte să putem să ne salutăm? In secunda aceea, chiar înainte de a îți cunoaște numele, știam că nu vreau să mai pleci vreodată din viata mea.
In 6 luni îmi erai soție și încă 10 ani de atunci i-am umplut împreună, zilnic, cu momente fericite. Nu te-am văzut niciodată tristă. Din contră, orice se întâmpla, tu mereu știai să tratezi situația cu umor. Cele mai stângace încercări ale mele de a repara ceva prin casă, nu te enervau ci te amuzau maxim.
Când s-a născut Ioana, minunea noastră, te-am întrebat uimit cum poți să te trezești din somn zâmbind când ea urla pentru a 4-a oară in aceeași noapte. Mi-ai răspuns senină că faptul că știi ca in câteva momente urmează să o vezi și să o strângi in brate, te face să zâmbești. Când venea murdară din cap pana in picioare de la grădiniță, tu rădeai gândindu-te cum o să te scuzi la educatoare, că sigur a mai murdărit și alți copii.
Acum un an, când am venit acasă și te-am văzut pentru prima oară plângând mi-a stat inima. Mi-am imaginat cele mai rele scenarii pană mi-am făcut curaj să te întreb ce s-a întâmplat. Mi-ai răspuns disperată că ti-a scăpat o cană din mâini și s-a spart și că nu ești bună de nimic. Am început să rad ușurat. Eram convins că e o glumă și că probabil încerci să imiți pe cineva. Te-ai enervat teribil spunându-mi că nu e de ras și ai continuat sa plângi. M-am speriat! Era o cană ieftină și fără nicio semnificație și totuși tu te consumai groaznic pentru ea. Ti-am spus că nu contează, că voi cumpăra alta chiar acum dacă asta îți dorești. Dumnezeule, as fi umplut casa cu căni doar să nu te mai văd tristă!

Nimic din ceea ce spuneam sau încercam să fac, nu te scotea din această stare.
Asta a fost doar începutul…Strica ceva Ioana prin casă, tu plângeai. Întârziam 3 minute de la muncă, tu plângeai. Ploua afară, tu plângeai. Te uitai in oglinda, plângeai. In tot acest timp eu doar te iubeam și îți spuneam cat de minunată ești, dar de cele mai multe ori asta te făcea să plângi și mai rău. Într-o seară mi-ai spus că ar trebui să vedem un doctor căci tu simți că pierzi controlul. Mă gândisem și eu la asta de multe ori dar îmi era teamă că dacă acceptam că există o problemă, ea devine reală.
Tulburare depresiv-anxioasă și o groază de pastile.Asta a fost ceea ce ne-au oferit doctorii. Un diagnostic crunt și un program strict de luat pastile.

„Un pic din asta dimineața, cealaltă pastila pe timp de noapte. Asta nu funcționează? OK, hai să schimbăm dimineața și seara pastile. Încă nu destul de bine? Ia aceasta pilulă două ore după celelalte și vedem dacă se echilibrează lucrurile? Nu? OK, să introducem acest medicament în 200 de miligrame. În cazul în care nu funcționează, vom ridica doza. Ce? Nu poți dormi noaptea pentru că ești conectată la pastile? OK, hai să tăiem înapoi la 250 de miligrame și aici, să încercăm acest medicament „.
In timp ce medicii se joacă cu doze și sticle pastile până când găsesc ceva care funcționează, ești pierdută. Nu literalmente. Vreau să spun că ești încă aici în casă cu mine. Dar tu nu ești cu adevărat tu. Tu ești un demon rău care se folosește de femeia pe care o iubesc.
Ești supărată pe mine pentru lucruri fără sens. Ești supărată pe mine pentru că nu îți permit să ii minți pe doctori. Esti supărată pe mine că ii cumpăr Ioanei înghețată.
E o lupta continuă. Nu pentru că vrem, ci pentru că trebuie. Urăsc asta și tu o urăști de asemenea. Dar trebuie sa ne luptam pentru că te iubesc și am nevoie de tine aici cu mine. Ioana are nevoie de tine. Tu ești mama ei. Tu faci această familie să fie o familie și fără tine totul se oprește.
Câteodată, medicamentele funcționează și pentru o vreme te am înapoi. Apoi, demonul câștigă din nou. In tot acest timp, soția mea e undeva acolo și vreau înapoi. Asa că, demonule, dacă citești, ia-ti labele de pe soția mea! Ne iubim atât de mult încât nu există demon destul de puternic cat să învingă iubirea noastră!
Sotia mea se va întoarce la mine…


Share.

About Author

Un comentariu

  1. Sunt Elena Andrei din România. Sunt atât de încântat că mariajul meu rupt a fost restaurat după ce soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe copii pentru o altă femeie timp de 2 ani .. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc. Am fost într-adevăr rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am decis să caut online și am dat peste un site care a sugerat că dr. Azim-Hassan vă poate ajuta să obțineți ex iubitori înapoi. Am simțit că ar trebui să încerc și l-am contactat. Mi-a spus ce să fac și am făcut exact ceea ce a cerut, apoi mi-a făcut vrăjitoria de dragoste. Spre surprinderea mea, în următoarele două zile, am avut un telefon și a fost soțul meu și mi-a spus că mi-a lipsit pe mine și pe copii. Sa întors acasă cu multă dragoste, bucurie, mi-a cerut scuze și m-am împăcat cu el. De atunci, căsnicia noastră a fost puternică și mai magnifică decât înainte.
    Chiar apreciez pe Dr. Azim-Hassan pentru munca sa miraculoasă. Dacă aveți nevoie de fostul dvs. iubit înapoi, nu ezitați să îl contactați pe adresa de e-mail:
    Azimsacredshul@gmail.com

Leave A Reply