Nu o iubesti doar spunandu-i ca o iubesti – Lolrelai.ro

0

O iubești fiind acolo pentru ea. O iubești ștergându-i lacrimile atunci când lumea ei se prăbușește.
O iubești iubindu-i toate imperfecțiunile și înțelegându-i toate greșelile, pentru că e în acele momente când ea lasă scutul jos și se arata vulnerabila, tu o vei tine si mai strâns in brate, că ai înțeles ce înseamnă să iubești cu adevărat pe cineva, să fii responsabil pentru cineva.

Nu simți ca ai o alegere în această privință atunci când iubești, pentru că ești destul de sincer sa recunoști ca ea este persoana care îți dărâmă toate zidurile și cu care construiești altele noi. Nu te întrebi dacă merita riscul pentru ca știi ca de data asta nu iți permiți sa nu-ti asumi acest risc! Iubirea asta îți ucide pe rand – mândria, temerile, ego-ul….

Dragostea nu este perfecta!

Dragostea nu este strălucitoare și perfectă. Iubirea este cruda uneori. Iubirea poarta lupte la 3 dimineața între oameni cu ochii înroșiți și plini de emoție. Iubirea poarta lupte cu conversații intense care lovesc in ea…
Dragostea nu este un flirt. Iubirea ia viata abia când trăiești cu cineva, când îl cunoști cu bune și cu rele și alegi sa rămână in viata ta

A iubi pe cineva înseamnă sa rămâi fidel atunci când lucrurile nu funcționează, atunci când treceti prin vremuri grele,prin lupte și prin dubii.

 


Share.

About Author

Leave A Reply