Scris de un bărbat: „Orice ar fi, nu o lăsa să plece la somn cu lacrimi în ochi”

1

Egoul bărbatului este unicul motiv al haosului în relații. Nu fă ca femeia să ajungă cu lacrimi în ochi. Asta ar fi un act de lașitate din partea ta. Atunci când vă certați, gândește-te în primul rând la relația dintre voi, si pune pe planul doi orgoliul. Atunci când mergi pe urmele egoului tău și ale dorinței de a ieși învingător, provoci durere.

Ea poate să nu-ți recunoască cât de mult o doare, din cauza neîncrederii sau fricii, dar să știi că îi este foarte greu să iubescă un astfel de bărbat rigid. Mai mult decât atât, te rog, nu-i permite în nicio circumstanță ca ea să se ducă la culcare cu lacrimi în ochi. Iarăși, ea poate să nu-ți afișeze durerea, însă încetul cu încetul va pierde încrederea în tine. Mai bine fă astfel incat femeia de lângă tine să se simtă deosebită în fiecare zi.

Deschide-i ușa ca să intre ea prima în încăpere, mergi cu ea la magazin, pregătește-i micul dejun. Cu cât mai mult o vei iubi, cu atât mai mult ea te va iubi în răspuns. Primești ceea ce dai. Încearcă să păstrezi iubirea necondiționată, altruistă, să aveți multă încredere reciprocă și să fiți mereu aproape unul de celălalt. Iubește-o cu toată inima ta: emoțional, mental și fizic. Dacă nu o vei putea iubi la fel de mult, lasă-l pe alt bărbat să o facă.


Share.

About Author

Un comentariu

  1. Daca iubirea este din partea amandorora, este ca doua suflete s-au cautat si s-au gasit si s-au unit prin Divinitate. In acest caz toate frumusetile vin de la sine. Nu impiedica nimic iubirea frumoasa. Daca nu… iubirea a ratacit si cauta………poate in alta viata.
    Ori cum trebuie sa se dea sanse mari si la iubiri trecatoare, neperfecte dar sa avem respect pentru persoana cu care am hotarat sa mergem pe acelas drum.
    Nu stim cand intalnim iubirea perfecta. Poate o intalnim, poate nu. Trebuie sa avem rabdare. Poate vine la batranete. Mai bine mai tarziu decat nici odata.
    Frumos articol!
    Va multumesc!

Leave A Reply