Dima Trofim, omul langa care nu ai cum sa nu zambesti! INTERVIU

0

Il stim din Lala Band, Ferma Vedetelor precum si din videoclipurile si concertele personale iar, din 10 septembrie, ne va incanta la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

L-am cunoscut pe Dima acum cateva luni la o terasa, in centrul vechi, prin niste cunostinte comune. Spre rusinea mea, nu stiam ca e cunoscut si nici nimic din comportamentul lui nu l-a dat de gol :). S-a remarcat rapid ca fiind cea mai vesela persoana de la masa. Pe langa acest aspect mai este si tanar, frumos si talentat asa ca, zic sa il cunoastem un pic mai bine.

Dima Trofim

Dima Trofim

Ce te face sa zambesti in orice situatie?

Dima: Nu cred ca exista un lucru clar pentru fiecare situatie. Cand sunt trist gasesc mereu o modalitate pentru a imi reveni. Sunt optimist de fel. Zambesc mai tot timpul. De exemplu, acum, cu tine zambesc 🙂

Cand vrei sa te ascunzi unde te duci?

Dima: Pur si simplu plec fara vreo directie exacta. E o traditie pe care o am de la 20 de ani, ca de ziua mea sa plec. Iau un bilet de avion si plec undeva singur. Eu nu imi sarbatoresc ziua de nastere in mod traditional. Suna ciudat dar chiar ma face sa ma simt excelent.

Daca ar trebui sa sfatuiesti un copil cum sa isi gaseasca fericirea, ce i-ai spune?

Dima: E o intrebare mai grea pentru ca nu am copii, dar imi amintesc cand eram eu mic si de momentele care ma faceau fericit. L-as indruma spre lucruri banele cum ar fi mancatul unei inghetate, al unei ciocolate, o plimbare cu prietenii si descoperirea propriului vis. Un lucru sigur care ma facea pe mine fericit era atunci cand incepeam sa cant, cand puneam mana pe instrument. Am descoperit de mic ca asta vreau sa fac si ca asta ma face sa fiu fericit.

Daca ai putea lua masa cu orice personalitate istorica, cine ar fi acea persoana si de ce?

Dima: Ai sa razi dar chiar m-am gandit si eu la asta de multe ori. Nu neaparat sa iau masa cu o personalitate istorica ci pur si simplu sa o intalnesc si sa aflu cum au luat nastere multe inventii ale omenirii . As vrea sa imi dezvaluie din secrete Thomas Edison si sa stau la o discutie cu Stefan cel Mare 🙂

Cum ti-a schimbat viata Lala Band ? Cum era Dima inainte si cum este dupa Lala Band?

LaLa Band

LaLa Band

Dima: Mi-a schimbat viata radical in bine. Bineinteles cu mult mai multa munca decat imi imaginam, dar facuta cu placere. Dima dinaintea Lala Bandului, pot spune cu siguranta ca era indragostit tot de muzica, actorie si dans, insa totul in cariera cu adevarat a pornit odata cu Lala Band, mai bine zis, a pornit totul de la surioara mea draga care m-a inscris la acel casting.

Exista ceva ce ai schimba la tine sau la trecutul tau?

Dima: Multi ar vrea sa isi schimbe trecutul, insa nu stii ce consecinte ar avea asta. Am multe defecte, dar incerc sa lucrez asupra lor in momentul prezent nu in trecut.

Cum ar fi? La care ai lucra primul?

Dima: Am o groaza, si mai mici si mai mari, dar sunt ale mele 🙂 Stii proverbul „Lupul isi schimba parul, dar naravul ba” ? Eu il contrazic. Noi suntem oameni, noi putem totul. Asa ca daca vrei sa te schimbi, poti.

Placerea ta vinovata este…

Dima: Shopping-ul 🙂

Spune-mi ceva ce nu ai spune niciodata

Dima: Asta ar fi un secret. Un secret nu l-as dezvalui niciodata.

Dima Trofim

Dima Trofim


Share.

About Author

Leave A Reply