Liviu Teodorescu :”Dacă ai un motiv destul de puternic, nu o să o înșeli !”

0

 Liviu Teodorescu este tânăr,frumos, sensibil, romantic și cu o voce extrem de apreciată de publicul larg.  Toate piesele lui Liviu conțin un mesaj profund care ne dezvăluie personalitatea lui, romantică. Pornind de la versurile sale care denota înțelepciune și profunzime, l-am rugat să ne împărtășească părerea lui în mai mult privințe.

instagram-copy

In muzica romaneasca, în ultimii ani s-a observat ca publicul rezoneaza mult mai tare cu melodiile de dragoste, dar nu cele care reprezinta o declaratie de iubire sau frumusetea sentimentului ci cele care exprima un regret si o durere.In anii 90 mesajul promovat in exces era libertate si distractie. In prezent mesajul consta in regretele barbatilor sau acuzele femeilor prin muzica. De ce crezi ca a avut loc schimbarea asta?

Cred ca oamenii au simtit nevoia de muzica mai serioasa. Eu unul, insa, incep sa ma plictisesc de genul asta de piese si cred ca, in curand, se va schimba foaia, sau macar se vor mai alterna subiectele de piese. Nu-mi dau seama de ce toata tristetea asta, dar tind sa cred ca trendul ne influenteaza pe toti. Oricum ar fi, eu am fost trist inainte de trend😂

Crezi ca este vreo diferenta intre modul in care priveau iubirea si relatiile parintii nostri fata de noi? Care?

Mi se pare o diferenta majora. In primul rand, noi suntem mult mai deschisi, ne manifestam sexualitatea mult mai liber. Sexul e un subiect de discutie absolut normal, nu e ceva tabu, asa cum era odinioara. Cred ca asta a influentat mult felul in care privim iubirea si relatiile.

Ce crezi ca ar trebui sa schimbe barbatul pentru a contribui la relatii armonioase si de lunga durata? Dar femeia?

Cred ca o relatie de lunga durata se poate aseza intr un cuplu in care ambii parteneri se accepta pe ei insisi, individual. Daca eu am probleme cu mine insumi ca om, ele se vor reflecta asupra partenerei mele si cred ca pot fi 2 forme de manifestare: voi insela sau voi fi prea gelos. Ambele cazuri sunt daunatoare relatiei, oricum ar fi.

Care crezi ca este motivul principal pentru care oamenii înseala?

Nu cred ca exista motiv principal. Cred ca poti ajunge sa inseli si din cauza geloziei, a neincrederii pe care partenerul tau ti-o afiseaza. Poti ajunge sa inseli din cauza ca prima ta relatie a fost un dezastru si vrei sa te razbuni prin fiecare relatie pe care o vei avea vreodata. Poti ajunge sa inseli pentru ca, pur si simplu, te-ai imbatat intr-o seara si instinctele te-au adus in pat cu o necunoscuta/un necunoscut. Dar, daca ai un motiv destul de puternic, nu o sa inseli.

 Care este cel mai frumos gest facut din iubire?

Excursie surpriza, pe nepusa-masa, la munte, in cel mai intim cadru posibil.

 Dar cel primit?

O agenda in care imi notez toate dorintele. Si toate se indeplinesc, pentru ca mi-a fost daruita din iubire.

 Daca ai putea sa schimbi ceva la vremurile actuale, ce ai schimba?instagram-14

Nimic. Imi place sa ma adaptez.

 Care a fost cea mai mare dorinta pe care ai avut-o in copilarie?

Sa devin un scriitor erudit, asta a fost primul meu vis 😂

Care a fost cea mai pretioasa lectie invata pana acum?

Am invatat ca, daca actionez pur si simplu, fara frica si temeri inutile, se vor intampla numai lucruri bune.

 Cum si cand ti-ai dat seama ca vrei sa canti?

Am facut canto de mic, dar la inceput am simtit-o mai mult ca pe o povara. Mai tarziu, m-am indragostit prima oara si faptul ca stiam sa cant mi-a fost de mare ajutor :))


Share.

About Author

Leave A Reply