Ai voie să pleci!

0

Dacă vreodată descoperi că te afli într-o poveste greșită…pleacă! Ai voie să lași in urma orice poveste in care nu te mai regăsești. Ai voie să pleci din orice poveste in care nu te mai iubești pe tine…Ai voie să îți strângi toate bagajele și să o iei de la capăt in altă parte.
Ai voie să te înconjori cu iubire și cu oameni care te susțin și te incurajează. Ai voie să alegi in prejma ta oameni care cred in tine și care îți vad frumusețea interioară. Ai voie să te bucuri de viată, de complimente și de o energie pozitivă.
Câteodată, să pleci pare un lucru greșit. Este asociat cu a renunța și a eșua dar câteodată este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Dacă pleci, ai ocazia să schimbi direcția. Să ii dai o șansă viitorului să se îndrepte spre ceea ce îți dorești tu să devină. Plecând, îți dai șansa de a o lua de la zero și de a te redescoperi pe tine.
Întotdeauna vei avea opțiunea să pleci pană atunci când vei găsi o poveste căreia chiar ii aparții și care te face fericită.
Dacă vreodată te afli într-o poveste in care ești mai mult tristă decât veselă…pleacă! Dacă te afli într-o poveste in care ești mai mult jignită decât apreciată…pleacă!
Dacă in povestea ta ajungi să te consideri un personaj negativ, pleacă! Nu te condamna la nefericire! Ai încredere in tine și in faptul că meriți mai mult!
Dacă vreodată te afli într-o poveste greșită, amintește-ti că ai voie să pleci!


Share.

About Author

Leave A Reply