Bărbatul ideal plânge, dar nu e văicăros ca o muiere …

2

Bărbatul ideal plânge, dar nu e văicăros ca o muiere şi nici efeminat. Are manichiura îngrijită dar nu îşi dă cu tratament, ulei de cuticule şi lac top coat. Mister Perfecto nu se uită după gagici pe stradă, nu îşi scrie sms-uri pe ascuns cu colegele de muncă şi nici nu vrăjeşte minore pe Facebook. Are o carieră strong şi ştie ce vrea de la viaţă, nu bea până pică lat ca o clătită, fumează elegant şi conduce şmecher, ca un pilot de raliuri.

Ce frumos ar fi să ne pupe pe frunte când dormim, să ne bage maioul la spinare ca să nu răcim, să ne cumpere flori fără motiv, să ne ia în braţe şi să ne spună „te iubesc mult” atunci când noi, ca nişte maimuţe mici, începem simfonia reproşurilor. Cred că am tăcea instantaneu.

Bărbatul perfect te alintă, te ţine de mână strâns în public, vine să te ia cu maşina de la epilat şi îţi aduce Nurofen când te apucă durerea de ovare, în perioada aia superbă a lunii. Scrie corect gramatical şi îi iubeşte pe ai tăi aproape la fel de mult ca pe ai lui. Nu minte, face omletă delicioasă cu ce găseşte prin frigider, asta în timp ce tu te probezi cu hainele din dulap, iar el, cu ochi galeşi, se uită la tine ca la o zeiţă cum faci pe modeala.

Bărbatul perfect, zâmbeşte când tu te agiţi, ai chef de ceartă şi eşti arţăgoasă. Face glume şi nu se enervează. Când suni, e bucuros să-ţi audă vocea şi îţi spune să te grăbeşti acasă pentru că a gătit. Tot el repară chiuveta şi duce gunoiul, te ia cu el pe stadion la meciuri, nu uită să îţi dea sms de „noapte bună” şi se uită cu tine la filme siropoase.

Bărbatul perfect îşi asumă responsabilităţi. Face surprize. Te ţine de mână când conduce. Îţi spune că eşti cea mai frumoasă şi te face să te simţi aşa. Te cere de nevastă atunci când nici nu te aştepţi şi niciodată nu îşi sună fosta iubită să îi spună că îi e dor de ea.

Tot el îţi spune că îi place cum te-ai îmbrăcat, te ceartă dacă nu ai mâncat cum trebuie peste zi, te surprinde mereu plăcut şi nu devine un cartof de canapea, burtos şi ghiolban, face 100 de flotări fără probleme, iar de ziua ta îţi lipeşte pe frigider 2 bilete la Paris.

Bărbatul perfect te iubeşte pur şi simplu, nu încercă să te înţeleagă.

sursa


Share.

About Author

2 comentarii

  1. Cel mai potrivit raspuns la un astfel de articol desprins din sci-fi-ul lui Stephen King este definitia femeii in viziunea lui Mihai Eminescu:femeia este o copie imperfecta a unui prototip irealizabil.

Leave A Reply