Cum poate o carte să îți schimbe viața?

0

Trăim din ceea ce știm că inseamnă să trăim și astfel, cu fiecare plus de cunoștințe pe care îl acumulăm avem șansa de a descoperi noi metode pentru o viață mai împlinită.
Cu toții suntem elevi la școala vieții și ca în orice școală, după cât de bine înveți, primești și premiile. Dacă ai învățat deja manualele de clasa a-IV-a, vei primi manualele de clasa a-V-a. Dacă a ajuns la tine acest articol, este un semn din partea „școlii” că ești pregătit să începi un alt „manual”.
Relațiile de iubire, sunt cea mai grea materie și adesea rămânem corijenti la ea. O luăm întotdeauna de la capăt cu speranța că de data asta am învățat lecția și vom trece cu bine peste examenul despărțirii. Citim cărți care să ne ajute să acumulăm mai bine informațiile necesare și urmăm cursuri ale vieții cu aceeași speranță. Eșuăm de multe ori căci nu întotdeauna căutăm unde trebuie.
Cartea „Nevoile lui, Nevoile ei” ne ajută să înțelegem că bunele intenții nu sunt întotdeauna suficiente pentru a rezolva problema compatibilității cu partenerul de viață. Nu e suficient să ne dorim să îndeplinim nevoile emoționale ale acestuia , ci trebuie chiar să o facem. Bărbații și femeile au nevoi diferite-și de aceea ideal este să îi îndeplinim partenerului de viață nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi.
Cartea se bazează pe niște principii simple cu ajutorul cărora putem avea realatii mai împlinite și mai fericite.
Practic, prezintă pas cu pas ceea ce tu trebuie să înveți pentru a trece pe examene. Nu spune nimeni că e ușor însă fapul că acum poți avea răspunsurile e un mare pas în evoluția ta. Ține doar de tine să le și aplici.
Acum, ai manualul după care să înveți, nu mai încercuiești răspunsuri la întâmplare zgâriindu-ți sufletul de fiecare dată când bifezi greșit.
Am toată încrederea în tine că te vei bucura de premiile pe care viața le oferă premianților!
Succes!
CUMPĂRĂ CARTEA


Share.

About Author

Leave A Reply