Cum sa scapi de stres …Tactica : “Sunt un copac”

0

Am citit recent un articol pe un alt blog, in care se spunea ca atunci cand ai prea multe probleme care te macina, cand esti coplesit de sentimente negative sau pur si simplu vrei sa iei o pauza din cotidian…tot ce trebuie sa faci este sa afirmi „SUNT UN COPAC”(si chiar sa te crezi unul).

Subit toate vor disparea si linistea te va invada…am incercat si chiar functioneaza…o explicatie ar fi aceea ca un copac nu are griji si considerandu-te unul nu poti avea nici tu griji 🙂

Pentru cei ce nu vor sa fie copaci, aceeasi teorie functioneaza si cu „SUNT O FLOARE”…e mai dragut pt femei…Asa ca va invit ori de cate ori simtiti nevoia…sa deveniti flori sau copaci 🙂


Share.

About Author

Niciun comentariu

  1. E cam greu sa ma cred copac,nu sunt suficient de stufos,n-am coaja groasa,am cheresteaua subtire si in plus eu sunt unul care sunt considerat dusmanul padurii.Eu vand scule si utilaje pentru prelucrarea lemnului.Sa nu ma spui la verzi ca ma defriseaza.

  2. Silviu nu iti trebuie nici un fel de coaja pt a te considera copac…cum nici pt a te considera copil, nu trebuie sa ai pielea neteda 🙂 Incearca….o sa vezi ca si dusmanii naturii sunt ajutati de aceasta…caci natura nu poarta dumanie..doar iubeste si ajuta!

  3. Da, desigur, dar prin metoda mai simple decat copacul sau floarea. De fapt, numai imaginandu-ma in postura de copac, respectiv floare, ma cuprinde un val de fiori de care ma pot scuti, pur si simplu spunandu-mi sa nu mai gandesc negativ.

Leave A Reply