Dumnezeu se simte singur!!!

0

Ceea ce cauta Fiinta Suprema, singura fiinta existenta este uitarea a tot ceea ce este. În secunda în care am înteles tot mi-am dat seama ca nu e nimic de inteles. Nu e nimic mai mult decat este! In momentul in care încerci să uiti tot realizezi ca ai ceva de uitat si asta te face sa iti aduci aminte. În încercarea de a uita, tu, cauti doar sa iti amintești…

Cine esti? De unde vii? Ce urmează?

Cu cat sapi mai adanc după raspunsuri cu atât de te apropii mai tare de ceea ce vrei sa te îndepărtezi. Te afli intr-o permanenta cautare a ceva mai mult decat este si totusi nu e nimic mai mult decat este deja. Esti totul si tu încă mai cauti sa te desavarsesti, sa fii mai mult. În clipa în care afli tot, te întorci la viata ta ca si când nu ai stii nimic in plus si doar cu dorinta de a trai. Totul e acum! Nu exista inainte si dupa. 

Fiinta suprema a creat miliarde de fiinte supreme in speranta ca macar una o va depasi, ca macar una singură nu ii va apartine ci va fi egală sa fără sa o fi creat ea. Fiinta suprema cauta o alta fiinta suprema. Începutul cauta un alt început desi deja s-a petrecut de unul singur. Creatorul e singur. Din el au inceput toate si nimic nu a mai început odata cu el.
Fiecare dintre noi suntem perfecți prin tot ceea ce facem. Suntem o parte a unei fiinte perfecte si contribuim la perfectiunea si unicitatea sa.

Totul e perfect si totul este acum! Noi, aici si acum traim imposibilul Celui de sus. Noi, aici si acum avem iluzia nesinguratatii. Ceea ce cautam cu totii in urma tuturor intrebarilor existentiale este un alt eu, un eu diferit, un eu mai bun, mai rău, mai oricum doar un alt eu sa mai fie. Cautam sa nu fim singuri. Nu cautam sa ne apartina cineva ci pur si simplu sa mai existe cineva.
Noi, franturi din El, din Univers, il iubim sau il uram. Printr-o deductie simpla tot ceea ce poate percepe Universul înapoi este doar iubirea si ura de sine. Noi nu putem percepe altceva decat iubirea si ura de sine. Noi suntem El.

El se iubste si se uraste dar niciodată nu iubeste si nu uraste pe altcineva căci …altcineva nu exista!


Share.

About Author

Leave A Reply