A venit frigul,iubire…tu când vii?

0

Ploua torential in septembrie ! Un frig grăbit ca si când nu e sigur ca dacă vine la timpul lui, ne mai prinde împreună! A vrut sa avem ploaia noastră lunga, prima ploaie din restul celor ce urmează! Nu ştie frigul asta timpuriu ca ne vom iubi in toate timpurile. Nu ştie că te iubesc de la prima picatura de ploaie, la ultima rază de soare. Nu ştie că ne iubeam dinainte sa știm ce-i ala frig, dinainte sa știm cum ne numim.

Ploua furtunos, apoi se așează stropii liniștiți… Exact ca iubirea noastră în care pianul canta pana si pe fundalul tunetelor noastre interioare. Ne canta liniștea în suflete si ne bate frigul in geamuri. Da, încă avem 2 geamuri, unul al tău si unul al meu! Nu pentru mult timp, caci dacă nu vii tu, ma voi chema singură la tine…
Sa avem un singur geam si doua brate!  Sa fie cald la noi si frig afara!  E prima nostra ploaie,prima in care am aflat ca te voi iubi când copacii vor fi albi,sau galbeni, sau verzi! Ma uit la gri-ul de afara si te vad pe tine-n el, ne văd copiii in zăpezile viitoare, si ne vad pe noi cu parul alb! Mai văd pianul învechit si melodia noastră tot acolo… A venit frigul iubire… Mi-e frig de tine in tot corpul!


Share.

About Author

Leave A Reply