Cand te lupti cu cel pe care il iubesti…

2

Scriu despre iubire si iubesc cam de când știu să scriu.Prima compunere a fost si primul „te iubesc”, urmata de multe scrieri si multe iubiri trecatoare. Am ajuns la aproape 30 de ani sa realizez ca iubirea nu e cum o scriu, ca mai aveam cel puţin o lecţie de învățat până să o cunosc in toată maretia ei. Iubind am realizat ca sunt capabilă de mai mult decat știam despre mine.

inimasAm purtat lupte cu toţi iubitii mei si am avansat in arta războiului cu fiecare dintre ei. Iată-ma astazi, cum la nivelul expert, eu si el, purtăm pistoale in mână şi iubirea in priviri… Suntem la fel de buni într-un duel iar eu niciodată nu ma las învinsă si totuşi azi,el trage primul. Ma împușcă în picior si îmi oferă timpul necesar sa il împușc înapoi, poate cu o ţintă chiar mai exacta… Si totuşi,păstrez doar iubirea din ochi si pistolul cu piedica pusă. Trage din nou, de data asta in stomac…mi se face rău, dar încă am puterea sa trag si totuşi iar ma abțin. Îl las sa ma omoare dacă vrea si sper sa supravietuiesc doar sa îl pot ierta… Aleg sa-mi ling rănile-n tacere decat sa-l știu măcar zgâriat de mine. Îl aleg pe el chiar si atunci când o merita cel mai puţin. Îl aleg pe el in ciuda mea. Îl apar până și de stropii de noroi in care el întinde cu mine pe jos…insa nu-l mai iau in brate când reușesc să mă ridic,nu vreau sa-l murdăresc. Caut o apa sa ma spele si doar ma rog ca rănile astea sa nu lase cicatrici pe care le va uri, tot el, pe corpul meu…


Share.

About Author

2 comentarii

  1. Gaftoneanu Ioan on

    O,Dra cit de frumos ati scris aici despre iubire si despre lupta pe care a,ti dus,o si as vrea sa adaug ca iubirea intr,o relatie si in formarea viitorului cuplu e foarte importanta ,pt ca numai prin iubire se pot depasi obstacolele vietii .Sa nu uitam ca iubirea intr,o relatie e insusi o ,,arta” Nevoia de a iubi pt ati gasi partenerul potrivit nu e usoara cum cred unii .Iubirea daca nu e inteleasa cum trebuie ea poate deveni un risc ,jocul cu ea poate insemna ceva tragic uneori ,mai ales in zilele noastre unde tinerii se cunosc la intimplare ( discoteci,internet ,cluburi etc) Pt ca un viitor cuplu sa reziste trebuie o cunoastere indeaproape,o informatie corecta,o orientare buna,sfaturi bune etc ca trebuie stiut ca un cuplu nu se formeaza chiar asa usor ,ci mai dureaza prin apropieri succesive,afinitati spirituale,idealuri comune,atractie reciproca etc.Multi tineri traiesc in ziua de azi un fel de sentiment de iubire ca sa spun asa pe intelesul tuturor ,,cu violenta” ,adica vor solutii imediate si totale ccea ce duce la dezamagiri ,esecuri si deruta .De accea e nevoie de o educatie in privinta asta ,care pledeaza pt o iubire inteligenta ,care inseamna o cunoastere reciproca ,respect stima de sine si de cel iubit ,incredere ,si multa intelegere pt constituirea in viitor a unei familii trainice si de durata .Cu mult respect pt tot ce faceti G.I .Sv .

Leave A Reply