Bărbaţii ca el nu există doar în filme! Mai umblă şi prin Militari

1

Dacă iubitul tău îţi spune că te-au prostit filmele romantice şi bazaconiile inventate de alte femei în jurul unor personaje imaginare, să ştii că te minte! Te minte pentru că vrea să te păstreze, dar e şi prea comod să facă ceva în direcţia asta!

Dacă visezi să primeşti flori o dată pe lună, să ţi se spună zilnic „te iubesc” şi cineva chiar să fie atent la dorinţele şi nevoile tale, se poate. Primul pas este să crezi că se poate şi să nu te mulţumeşti cu mai puţin, de teamă că, bărbaţii ăştia sunt doar în filme. Ca să îţi vin ajutor o să îţi povetesc de ultimul bărbat real de acest gen pe care l-am cunoscut personal.

Să spunem că îl cheamă Tudor căci numele e mai puţin important. Tudor este însurat de 3 ani de zile cu femeia cu care are o relaţie de peste 10 ani. Îl văd zilnic pe Tudor căci lucrez cu el. Soţia îl sună şi el răspunde de fiecare dată, indiferent cât de ocupat este în acel moment. Nu doar că îi răspunde, dar îi răspunde cu dragoste. Vocea i se modifică şi grijile biroului dispar efectiv din mintea lui atunci când îi aude vocea femeii iubite.

În fiecare lună, în ziua aniversării lor, îi ia un coş de flori. De ziua ei de nume s-a dat peste cap să cumpere farduri ultima ediţie pentru noua ei pasiune. Da, un bărbat care habar nu are ce e ăla un rimel, a căutat firme şi tipuri de pensule de machiaj pentru că femeia lui este interesată de ele acum.

Au un copil şi un altul pe drum, dar asta nu îi opreşte că o seară pe săptămână să o petreacă doar în doi, bucurându-se de faptul că viaţa i-a adus împreună. Ştiu, deja pare că vorbesc din filme sau că el e bătrân sau cu vreun defect clar. Are 28 de ani. Da, are vârsta la care unii încă mai copilăresc prin cluburi sau alături de părinţii lor.

Defectul, dacă există, vă garantez că nu e la vedere. E un tânăr frumos, educat şi cu propria lui afacere şi familie. Nu voi insista cu toate detaliile care m-au impresionat în povestea lor de iubire. Insist însă să vă spun încă o dată că se poate. Că ei sunt împreună pentru că ea nu s-a mulţumit cu unul care doar o acceptă. Ea a vrut unul care chiar să o iubească.

Nu uitaţi că filmele sunt inspirate din viaţă şi nu invers… nu uitaţi să nu vă mulţumiţi cu mai puţin decât meritaţi! Bărbatul vostru umbla prin diverse locuri în realitatea voastră în care sunteţi prea speriate să priviţi. Schimbă postul pe care rulează o telenovelă plină de dramă şi mută-te pe un film romantic de calitate. Mută pe programul „Viaţa mea aşa cum am visat-o” ! Îţi promit că o să îţi placă!


Share.

About Author

Un comentariu

Leave A Reply