Despre tine, mama, nu scriu…

0

Am aproape 200 de postari…toate despre iubire,fericire,tristete,copilarie, intamplari,filme si tot ce-ti mai poate trece prin cap…tot in afara de mama. Nu am avut nicicand puterea sa scriu un rand despre ea…mi-au lipsit cuvintele mereu. La fel imi lipsesc cand trebuie sa ii vorbesc ei.
Am privit-o pe mama ca pe un om etern, ca pe persoana ce a fost si va fi mereu acolo…mama este certitudinea mea ca sunt iubita. Insir sute de pagini despre iubire, despre iubirile efemere dintre mine si diversi barbati si nu pot scrie 2 pagini despre iubirea neconditionata si infinita. Am aflat miercuri ca este bolnava si de atunci universul meu s-a destramat. Eternul a devenit efemer. Am avut impresia mereu ca am timp sa gresesc si sa fiu copil caci am timp sa imi repar greselile si sa ma maturizez. Am crezut mereu ca voi avea timp sa devin ce si-a dorit, asa ca am tinut mortis parca, sa il intazii tot mai mult, iar intr-o m-am trezit neputincioasa in fata timpului.
Nu mai am certitudinea ca ii voi oferi bucuria de a fi bunica. Ca ma va vedea in rochie de mireasa si ca voi putea sa o fericesc cu succesul meu in cariera. Nu mai am certitudinea de nimic caci vad cum usor in jurul meu totul se destrama. Vad oameni cum ma ranesc si simt cum ranile nu ma mai dor. Totul pare insignifiant fata de posibilitatea dezamagirii pe veci a mamei mele. Nu stiu acum sa spun cuvinte frumoase desi de obicei imi iese…
Toate cuvintele imi par nepotrivite, niciunul nu e in stare sa transpuna ceea ce simt…despre Mama si despre Dumnezeu nu am scris niciodata si se pare ca nu o fac nici acum. Asta e o postare despre mine, despre neputinta mea…

Despre mama nu scriu,pentru mama ma rog!

mama

Asta scriam in septembrie 2011 cand mama a fost diagnosticata cu Ciroza Hepatica in ultima faza de ascita cu peste 17 litri de lichid acumulat. In iunie 2012 aflam de la doctorii care o supravegheau la terapie intensiva ca mai mult de 24 de ore nu mai rezista. In aceeasi zi mama mi-a zis ca ea vine acasa, sa stau linistita! Asa cum m-a obisnuit, mama s-a tinut de cuvant…a venit acasa si nu oricum ci sanatoasa si mai frumoasa ca oricand:) A slabit 50 de kg si e studiata de fel de de fel de americani caci la ultima vizita la medic a reiesit ca are un ficat sanatos 100%
Asa cum s-a vindecat de diabet, asa a invins si boala care teoretic nu se vindeca iar acum ii invata si pe altii cum sa o faca, cu credinta in Dumnezeu! Au trecut 5 ani si primesc cel mai frumos cadou in fiecare zi, vorbesc cu mama si ea imi raspunde! De atunci sunt vesela mereu si scriu rar, caci iubirile despre care scriam si toate dezamagirile sentimentale au palit brusc ca intensitate de atunci de cand am realizat cat de mult ma iubeste de fapt Dumnezeu!

Iti multumesc ca esti, mama!


Share.

About Author

Niciun comentariu

  1. Stiu ca nu ai o parere prea buna despre Lazarev, dar in momente de genul asta, ti-ar folosi sa citesti, ai sa intelegi mai multe si te vei mai linisti, sunt carti despre credinta, despre viata, despre relatii. Eu asta fac, cand lucrurile nu sunt ok.
    Ti-am lasat un offline si poate mai vorbim pe mess.

  2. Imi place foarte mult cum ai incheiat.Esti o persoana speciala.Imi pare foarte pau pentru mma ta.Sper sa se faca bine si inca ceva:capul sus,fericirea apare cand trebuie .Cautand-o tu prelungesti doar timpul in care te amagesti singura:*Succes in cariera.Toate complimentele mele!

Leave A Reply