SCANDAL IN LUMEA RAP-ULUI!!! Cheloo l-a UMILIT IN ULTIMUL HAL pe Guess Who. “Ai un stil de sclav”.

0

După ce Guess Who a lansat o melodie în care îi atacă grav pe baieții de la Paraziții. Cei doi nu sunt în relații bune de mai mulți ani, iar acum scandalul a izbucnit.
Cheloo l-a făcut praf pe Guess Who. Dupa cearta dintre Laurentiu și Cheloo, Guess Who a înființat Okap. Versurile usturatoare ale lui Laurentiu nu au ramas fără eco, iar Cheloo îi dă replica.
Cheloo a rabufnit in momentul in care a fost intrebat daca pentru o suma exorbitanta ar face “compromisul muzical” de a canta cu Guess Who.

Cheloo: „Guess Who este pi**a mea. O sa-mi bag p**a in el”

Desi baietii de la Parazitii nu au explicat motivele pentru care au incheiat colaborarea cu Guess Who, acestea pot fi foarte usor intuite, avand in vedere ca reorientarea spre mainstream a lui Guess Who din ultima vreme nu e pe placul lor.

“O sa-mi bag p**a in Guess Who intr-o zi. Ma ma p*s pe el si-l bat cand vrea muschiul lui. Guess Who este pi*da mea, sa se stie! Nu ma mai pot abtine. Daca le facem noi o piesa, o sa iasa pe strada cu cosul de gunoi in cap. Asta ca,… cum era ma, invatacelul si-a intrecut maestrul? Am si p**a mai mare, e imposibil!”, a spus Cheloo.


Share.

About Author

Leave A Reply